top of page
MainHeader_edited.jpg

Over The Merchandise Masters

Wat doen wij?

The Merchandise Masters is specialist op het gebied van promotionele producten met bedrukking. Van idee naar concept en design tot creatie. Wij zetten jouw reclame en marketing ideeën om in een promotioneel product en zorgen voor de perfecte bedrukking. Want jouw logo staat erop. Dus moet het goed zijn. Dat garanderen we!

Wat doen wij?: Kop

In een notendop

The Merchandise Masters is geboren om het beter, slimmer en anders dan onze concurrenten te doen. Nu de meest klantgerichte leverancier van relatiegeschenken, premiums & promotieartikelen in Nederland en België. De onderscheidende propositie van The Merchandise Masters is niet de laagste prijs, maar klanttevredenheid. Het is niet voor niets dat wij grote namen als KLM, Holland America Line, Booking.com, Canon en Volkswagen tot onze vaste klanten mogen beschouwen.
Groei jij met ons mee?

Wat doen wij?: Tekst
TMM_546_edited.jpg

Jouw idee, in een uniek promotioneel product

The Merchandise Masters heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren. Dit om relaties te bouwen én te versterken. 


Van standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, voorzien van jouw bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in jouw huisstijl. Inmiddels is ons assortiment dusdanig breed om zo een totaalpakket aan te kunnen bieden en om bedrijven door de jaren heen grote visibiliteit te blijven garanderen.

Wat doen wij?: Over
Printservice

Geschiedenis

The Merchandise Masters is geboren omdat we vonden dat de verkoop van promotieartikelen beter en professioneler kon. Er zijn ontzettend veel aanbieders, het assortiment is groot en ondoorzichtig en er is veel verschil in kwaliteit. Helaas merk je dat vaak pas achteraf, tegelijk met een rekening met allerlei onvoorziene kosten (Instelkosten? Inpakkosten? Verzendkosten?). Dat kan anders en bovenal beter!

Wat doen wij?: Over
TMM_091.jpg

Passie

Bij The Merchandise Masters werken we keihard om het bestellen van promotieartikelen voor jou zó eenvoudig te maken dat je er blij van wordt. Zo weet je dankzij onze gratis ontwerpservice vooraf altijd precies wat je straks kunt verwachten en hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de correcte opmaak aanlevering van de benodigde drukbestanden. Alles wordt voor je geregeld! Met veel enthousiasme proberen we iedere dag weer een beetje beter te worden om jouw klantervaring nóg beter te kunnen maken. Want uiteindelijk draait alles bij ons om maximale klanttevredenheid.


Onze Masters staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om advies over druktechnieken, bestandscontrole, ontwerpen, levertijden of ideeën als je er zelf even niet uit komt. Onze werkwijze is persoonlijk, verrassend, gedreven en bovenal ongedwongen.

Wat doen wij?: Over
TMM75543.jpg

MVO bij The Merchandise Masters

Bij The Merchandise Masters geloven wij dat jouw business het verdient om gezien te worden. Dat jij een positieve impact wil maken op de wereld om je heen. En dat verwacht je ook van de partners met wie je samenwerkt. 


Duurzame relatiegeschenken hebben de toekomst. The Merchandise Masters biedt daarom een groeiend assortiment met hippe en trendy gadgets en duurzame relatiegeschenken. Deze geschenken zijn gemaakt van bijvoorbeeld gerecyclede materialen, van bamboo, solar of van bijvoorbeeld PET flessen.


Inmiddels bedrukken wij een groot percentage van onze merchandise met duurzamere BIO-inkten op basis van plantaardige oliën zoals soja- en lijnolie. In traditionele inkt zitten veel schadelijke chemicaliën en oplosmiddelen verwerkt. Dankzij nieuwe technologieën kunnen er met deze BIO-inkt zelfs scherpere afdrukken worden gemaakt en hogere resoluties behaald worden. Bovendien kunnen soja en lijnzaad - in tegenstelling tot de minerale oliën uit aardolie - steeds opnieuw worden aangeplant.


Lees hier wat wij doen om zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze grondstoffen, onze energie én onze mensen. Heb jij ideeën over hoe wij het beter kunnen doen? Laat het ons weten!

Wat doen wij?: Over
TMM846114.jpg

Flexibel

Vanuit een omvangrijk productassortiment helpen we je graag om dat ene item te vinden dat het beste past bij jouw specifieke vraag. Altijd 100% kwaliteitsproducten, voorzien van een goede bedrukking.

Ondanks de vele producten op de website gaat ons aanbod verder dan dit. Heb je een creatief idee voor promotie, vraag het ons en wij gaan over tot realisatie. Bijvoorbeeld een boek van jouw eigen materiaal, een rijk gevulde goodiebag of een eigen kookboek creëren? Onze Masters staan altijd open voor creatieve ideeën en zullen deze met grootste zorg uitvoeren. 

Ook voor spoedleveringen of overige bijzondere wensen kun je bij The Merchandise Masters terecht. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

Wat doen wij?: Over
bottom of page