TMM99113661.jpg

Kerstpakketten

Een kerstgeschenk voor het eindejaar kent vele vormen. Het ene bedrijf kiest voor een gezellig bedrijfsuitje, terwijl de ander kiest voor een persoonlijk cadeau. Het traditionele kerstpakket is populairder dan ooit en wordt tegenwoordig weer steeds vaker gekozen. Bij The Merchandise Masters wordt ieder kerstpakket zorgvuldig samengesteld rondom één hoofdcadeau en aangevuld met heerlijke food producten die iedereen lekker vindt. Het is een waar feest om onze goedgevulde pakketten uit te pakken. Een leuk geschenk om te delen dus!

 

Helaas...

Al onze kerstpakketten voor het seizoen 2021 zijn uitverkocht.

Bij The Merchandise Masters werken we het hele jaar naar de Kerst toe, want we willen graag dat iedereen bij ons kan slagen. Dit houdt in dat onze website al in de zomer vol met nieuwe kerstpakketten en andere kerstartikelen staat. We raden aan om ruim van te voren een offerte aan te vragen of bestelling te plaatsen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

 
TMM775511211.jpg

Rituals pakketten

De kerstpakketten zijn bij The Merchandise Masters volledig uitverkocht. We hebben op onze website nog wel mooie Rituals pakketten met diverse luxe verzorgingsproducten. Ieder pakket is afgestemd op de behoefte van de ontvanger. Zo is de ‘Ritual of Sakura’ perfect voor een ontspanningsmoment, is de ‘Ritual of Ayurveda’ perfect om je op te laden en is ‘Ritual of the Samurai’ perfect voor mannen.


Met de Rituals producten komen veel aspecten samen, zoals ontspanning, oosterse tradities en sociale betrokkenheid. Deze aspecten maken van Rituals een perfect (zakelijk) geschenk om weg te geven.