top of page
TMM99113661.jpg

Kerstpakketten

Een kerstgeschenk voor het eindejaar kent vele vormen. Het ene bedrijf kiest voor een gezellig bedrijfsuitje, terwijl de ander kiest voor een persoonlijk cadeau. Het traditionele kerstpakket is populairder dan ooit en wordt tegenwoordig weer steeds vaker gekozen. Bij The Merchandise Masters wordt ieder kerstpakket zorgvuldig samengesteld rondom één hoofdcadeau en aangevuld met heerlijke food producten die iedereen lekker vindt. Het is een waar feest om onze goedgevulde pakketten uit te pakken. Een leuk geschenk om te delen dus!

Kerstpakketten: Kop

Voor dit jaar zijn de kerstpakketten helaas uitverkocht.

Onze kerstpakketten zijn volledig uitverkocht. We hebben op onze website nog kerst gadgets, kerstmutsen en kleding, geschenktassen of geschenkdozen, wijnen en natuurlijk kerstgeschenken.

December is de drukste maand van het jaar bij The Merchandise Masters. We werken het hele jaar naar de Kerst toe, want we willen graag dat iedereen bij ons kan slagen. Dit houdt in dat onze website al in de zomer vol met nieuwe kerstpakketten en andere kerstartikelen staat. We raden aan om ruim van te voren een offerte aan te vragen of bestelling te plaatsen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Vanaf medio augustus 2024 staan alle nieuw samengestelde kerstpakketten, na de laatste trends, weer online!

Kerstpakketten: Tekst
Kerstpakketten: Product Gallery
TMM893405203.jpg

Wist je dat?

In de maanden november en december verwelkomen wij tien nieuwe collega's met een afstand tot de arbeidsmarkt om mee te werken werken aan het samenstellen, inpakken en bezorgen van onze kerstpakketten.

Kerstpakketten: Over
Image by Tessa Rampersad

Maatwerk en zelf samenstellen

Bij een afname van minimaal 100 stuks is het mogelijk om zelf een origineel kerstpakket op maat samen te stellen. Samen met een van onze Masters worden jouw wensen gecombineerd met onze mogelijkheden en ontstaat er een prachtig maatwerk kerstgeschenk. Het is mogelijk om zowel met een groot als klein budget een maatwerk kerstpakket te laten samenstellen. Ook de kleinere budgetten kunnen dus gebruik maken van deze mogelijkheid.

Waarom zelf een kerstpakket samenstellen? De redenen zijn uiteenlopend en divers. Zo kan het zijn dat het gewenste geschenkpakket niet voorradig is en/of de huisselectie niet aan de verwachtingen voldoet. Een andere reden kan zijn dat er een bepaald thema binnen de organisatie speelt en dat het kerstcadeau hierop dient aan te sluiten. Zo zijn er tal van redenen te noemen waarom zelf samenstellen van maatwerk kerstpakketten interessant kan zijn. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op. Oh, en de warme choco staat voor je klaar!

Rituals pakketten

Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is de passie van Rituals om jouw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen. Gewoon weer even stilstaan en bewust genieten van een lekker bad, een warme douche of een ontspannende massage. Dit is iets dat je met een Rituals pakket cadeau kunt geven.


Alle Rituals pakketten zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel. Bijvoorbeeld het Hammam stoombad ritueel en de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer. De Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen. Deze bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen. Het bedrijf houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij en getest door vooraanstaande dermatologen. Geef een Rituals pakket cadeau!

TMM8889911.jpg
TMM970971329.jpg

Wijngeschenken

Een fles wijn is een zeer geliefd kerstgeschenk, want bijna iedereen kan een goed glas wijn op prijs stellen. Het is daarom zeker een cadeau dat door velen met open armen wordt ontvangen. Laat een wijnkist of ander wijngeschenk bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of een gepersonaliseerde tekst. Ontdek ons uitgebreide assortiment, kies je bedrukking, kies je wijn en bestel heel eenvoudig online.

Kerstpakketten: Diensten
bottom of page