top of page
TMM_071.jpg

FAQ over retourneren

Retourneren?
Dat voorkomen we graag!

Retourneren: Kop

Ik wil mijn bedrukte producten retourneren. Kan dat?

Retourneren bedrukte producten

Omdat wij de artikelen aanpassen naar de wens van de klant, kunnen deze artikelen niet geretourneerd worden, behalve als de bestelling niet overeenkomt met gemaakte afspraken. Om dit te voorkomen werken wij in het begin van het proces met een digitaal drukvoorstel, die goedgekeurd moet worden voordat de bestelling wordt verwerkt.


Bij The Merchandise Masters zijn we haast obsessief gericht op klantentevredenheid. Daarom adviseren wij in het geval van ontevredenheid om gewoon even contact op te nemen met onze Masters. Bel, chat of mail even, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Ik wil mijn onbedrukte producten retourneren. Kan dat?

Retourneren onbedrukte producten

Onbedrukte artikelen of samples kunnen binnen de bedenktijd (zichttermijn) van 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Neem binnen deze periode contact op met onze Masters en wij storten het aankoopbedrag binnen 5 dagen terug, indien de artikelen in dezelfde staat en originele verpakking worden teruggestuurd.

Let op: onze mondkapjes zijn om hygiënische redenen niet retourbaar.

De producten zijn verkeerd bedrukt. Wat moet ik doen?

Bedrukking

Om dit te voorkomen werken we vooraf met een gratis digitale drukproef, waarop we goedkeuring vragen. Dit voorbeeld is in de door jou opgegeven kleuren. Zo laten we je zien hoe jouw bedrukking wordt. Als de artikelen niet overeenkomen met de door jou goedgekeurde drukproef, leveren wij zo snel mogelijk de juiste artikelen en nemen de onjuist bedrukte artikelen retour.

De geleverde artikelen wijken qua kleur af van de kleuren op de website. Hoe kan dat?

Kleuren

Geleverde artikelen kunnen in kleur en/of model een geringe afwijking hebben ten aanzien van het afgebeelde artikel op de website. Dit is afhankelijk van je beeldscherm en systeeminstellingen. Elk beeldscherm geeft kleuren namelijk net iets anders weer, wat ook voor verschil zorgt.

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat het door jou uitgekozen relatiegeschenk naar wens is. Daarom kun je van vrijwel ieder artikel een onbedrukt sample aanvragen. Deze mag je testen en uitproberen zodat je kunt kijken of het product aan jouw wensen voldoet.

Retourneren: Lijst
Customer satisfaction survey and questio

Feedback?

Aarzel niet en laat het ons weten!

Retourneren: Kop
bottom of page