top of page
TMM_015.jpg

FAQ over samples

Wil je een artikel eerst

bekijken, voelen, testen en beoordelen?
Vraag dan een sample aan!

Samples: Kop

Kan ik een sample van een product onvangen?

Samples

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat het door jou uitgekozen relatiegeschenk naar wens is. Daarom kun je van vrijwel ieder artikel een onbedrukt sample aanvragen. Naar zakelijke klanten sturen wij blanco samples met een waarde van maximaal € 5,00 volledig kosteloos. Bij artikelen met een hogere waarde berekenen wij de artikelprijs + € 9,95 verwerkingskosten. Plaats je vervolgens binnen 14 dagen een bestelling voor het artikel, dan crediteren wij de betaalde kosten.

Naar particulieren kunnen wij helaas geen gratis samples versturen. Het is wel mogelijk om tegen betaling van de artikelprijs + € 9,95 verwerkingskosten een proefexemplaar te bestellen. Plaats je vervolgens binnen 14 dagen een bestelling voor het artikel, dan crediteren wij de betaalde kosten.


Bel, chat of mail even, zodat we je een sample kunnen toesturen.

Ook kun je online een sample aanvragen.

Kan ik een bedrukt sample van het door mij gewenste artikel ontvangen?

Bedrukte samples

De samples die wij versturen, zijn over het algemeen zonder opdruk of met een reeds bestaande opdruk van een willekeurig bedrijf. Vanwege de hoge kosten van het instellen van de machines worden er alleen in zeer uitzonderlijke gevallen en waarbij het om zeer hoge aantallen gaat bedrukte samples met jouw eigen logo gemaakt.

Je ontvangt bij je bestelling wel altijd een digitaal drukvoorstel ter goedkeuring.

Het geleverde sample wijkt qua kleur af van de kleur op de website.

Hoe kan dat?

Kleuren

Geleverde artikelen kunnen in kleur en/of model een geringe afwijking hebben ten aanzien van het afgebeelde artikel op de website. Dit is afhankelijk van je beeldscherm en systeeminstellingen. Elk beeldscherm geeft kleuren namelijk net iets anders weer, wat ook voor verschil zorgt.

Kan ik samples retourneren?

Retourneren

Betaalde samples kunnen binnen twee weken in de onbeschadigde, originele verpakking geretourneerd worden. Wij crediteren dan een eventuele factuur. Gratis verzonden samples blijven gewoon in jouw bezit.

Onze mondkapjes zijn om hygiënische redenen niet retourbaar.

Samples: Lijst
Customer satisfaction survey and questio

Feedback?

Aarzel niet en laat het ons weten!

Samples: Kop
bottom of page