MainHeader.jpg

Wij zijn The Merchandise Masters

Over ons

The Merchandise Masters is specialist op het gebied van promotionele producten met bedrukking. Van idee naar concept en design tot creatie. Wij zetten jouw reclame en marketing ideeën om in een promotioneel product en zorgen voor de perfecte bedrukking. Want jouw logo staat erop. Dus moet het goed zijn. Dat garanderen we!

Jouw idee, in een uniek promotioneel product 

The Merchandise Masters heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren. Dit om relaties te bouwen én te versterken. 


Van standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, áltijd voorzien van een bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in jouw huisstijl. Inmiddels is het assortiment van The Merchandise Masters dusdanig breed om zo een totaalpakket aan te kunnen bieden en om bedrijven door de jaren heen grote visibiliteit te blijven garanderen.

Deskundig advies 

Ons team bestaande uit een verkoopafdeling, productontwikkeling, administratie, studio medewerkers en grafisch ontwerpers staat altijd voor je klaar. Of het nu gaat om advies over druktechnieken, bestandscontrole, ontwerpen, levertijden of ideeën als je er zelf even niet uit komt. Met een eigen studio, gratis grafische ondersteuning, persoonlijk contact en professioneel advies willen wij je geheel ontzorgen van idee tot eindproduct.

Flexibel 
Ondanks de vele producten op de website gaat ons aanbod verder dan dit. Heb je een creatief idee voor promotie, vraag het ons en wij gaan over tot realisatie. Bijvoorbeeld een boek van jouw eigen materiaal, een rijk gevulde goodiebag of een eigen kookboek creëren? Ons team van "Masters" staat altijd open voor creatieve ideeën en zullen deze met grootste zorg uitvoeren. 

Ook voor spoedleveringen of overige bijzondere wensen kun je bij The Merchandise Masters terecht. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

Onze tevreden klanten 
Met trots hebben grote internationale merken als KLM, Booking.com, Holland America Line, Volkswagen en Canon al gebruikt gemaakt van diverse producten en diensten van The Merchandise Masters.

 

Onze visie, missie en geschiedenis

Grenzen verleggen, horizon verbreden. Daar weten we alles van. Onze "Masters" werken elke dag keihard aan het gemak voor onze klanten. We zijn doelgericht en continu uit op verbetering. Ons enthousiaste team is nuchter en pragmatisch en vormt de kracht van ons bedrijf.

Geschiedenis

The Merchandise Masters is ontstaan vanuit frustratie. De eigen frustratie van onze 'grote zus', media- en communicatiebureau Flevopoort Media welteverstaan. Toen men daar zelf promotieartikelen wilde bestellen merkten zij hoe moeilijk dat was. Er waren ontzettend veel aanbieders. Het assortiment was groot en ondoorzichtig en er was veel verschil in kwaliteit. Helaas merk je dat vaak pas achteraf, tegelijk met een rekening met allerlei onvoorziene kosten (Instelkosten? Inpakkosten? Verzendkosten?). Het bestellen van een promotieartikel was een tijdrovende klus. Bovendien was er weinig zekerheid over het eindresultaat, wanneer het werd geleverd en de uiteindelijke kosten. Dat moest beter, vonden zij! Resultaat: The Merchandise Masters werd geboren! We hebben het proces vanaf de grond opnieuw opgebouwd. En jij, de gebruiker, centraal gesteld.

Factor voor succes

Iedere prestatie - groot of klein - vieren we. Dat brengt ons samen. Net als ons maandelijkse maandagontbijt, de vrijdagmiddagborrel en alle uitjes die onderling worden georganiseerd. Dat plezier zetten we om in verbluffende prestaties. Daarmee creëer je samenwerkingsverbanden die tot de top stijgen.


De beste resultaten haal je samen. Daar zijn we van overtuigd. Plezier is geven en krijgen. Een niet te onderschatten factor voor succes, en dat delen we graag met je.

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen

Geen organogrammen, afdelingen, functieprofielen, afdelingsleiders en vaste werktijden, en toch loopt alles op rolletjes. De eigenaar van ons bedrijf, de jonge Nederlandse entrepreneur Michael Langley, gelooft in een onorthodoxe werkmethode. Een methode waarbij werkplezier voorop staat. Want wie plezier heeft, is gemotiveerd. Zo is de denkwijze van onze eigenaar.

Wij hebben elementen van zijn werkwijze opgepikt. Een 9-tot-5-mentaliteit? Die hebben we niet. Onze bedrijfscultuur biedt ruimte. Ruimte om resultaatgericht en creatief te zijn. Heb je een origineel idee? Zet 'm op!


We werken met zelfsturende teams en focussen ons vooral op onze sterke punten. Want wat geeft meer voldoening dan werken aan iets wat jou motiveert?!

Onbeperkt vakantiedagen

Deze manier van werken zorgt niet alleen voor transparantie, maar ook voor structuur. Iedereen weet exact wat zijn taak is en in welke tijdsspanne dit werk af moet zijn. Wil je op vakantie? Prima, maar zorg wel even dat je project is afgerond en dat je collega's op de hoogte zijn.


Over transparantie gesproken: we hebben geen vergaderingen in gesloten ruimtes. Iedereen heeft zeggenschap binnen de organisatie. Deze werkmethode draait om vertrouwen en verantwoordelijkheid. De verantwoordelijkheid om jouw doelen te verwezenlijken én om zelf je vakantiedagen in te delen en rust te nemen. Bijvoorbeeld door thuis te werken.

 

Persoonlijk advies

Telefonisch contact

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur

Direct chatten

Met een van onze "Masters"

Stuur een e-mail

WhatsApp

Stuur ons een appje!

036-7519776

Image by Tim van der Kuip
 

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

©2020 The Merchandise Masters
is een onderdeel van de Flevopoort Media Group
www.flevopoort.media
KvK: 63534312 - Btw: NL0015.55.382.B93