top of page
TMM_HQ_Almere.png

FAQ over ons bedrijf

Algemene vragen over The Merchandise Masters?
Vraag maar raak!

Bedrijfsinformatie: Kop

Kunnen jullie mij een catalogus toesturen?

Catalogus

Wij hebben ervoor gekozen om geen (papieren) catalogus te ontwikkelen.

Alle relatiegeschenken en promotieartikelen die wij verkopen vind je terug op onze website. Natuurlijk helpen onze Masters jou graag met persoonlijk advies bij het maken van de juiste keuze.


De populariteit van promotionele artikelen en hun prijzen veranderen tegenwoordig zeer snel, waardoor een gedrukte catalogus al snel verouderd zal raken. Door geen (papieren) catalogus te ontwikkelen en verspreiden besparen wij een hoop kosten. Dit zorgt ervoor dat wij jou altijd kunnen voorzien van de scherpst mogelijke prijzen.

Waar vind ik jullie contactgegevens?

Contactgegevens

Op de contactpagina vind je alle contactgegevens van The Merchandise Masters. Om je verder zoeken te besparen, hebben we hieronder de belangrijkste gegevens op een rijtje gezet:

The Merchandise Masters
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Nederland

Telefoon: 036 - 751 97 75

WhatsApp: 036 - 751 97 76
E-mail: support@merchandisemasters.nl

Ik heb een klacht, wat nu?

Klachten

Sorry, sorry, duizendmaal sorry. Klanttevredenheid is een heuse obsessie voor ons. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben jij dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Hoe nu verder?

 • We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact op neemt met onze Masters. We zijn bereikbaar via telefoon, chat, WhatsApp en e-mail.

 • Ben je niet tevreden met het antwoord? Zoek het hogerop en schrijf onze eindbaas aan. Je kunt hem mailen of een brief sturen per post naar onderstaand adres. Binnen 3 werkdagen heb je antwoord.

  The Merchandise Masters
  T.a.v. Michael Langley
  Transistorstraat 31
  1322 CK Almere
  Nederland

Heb je geen klacht, maar wel een tip of idee waarmee je denkt dat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten!

Wat doen jullie voor het milieu?

Milieu

Veel! Bij The Merchandise Masters zijn wij dagelijks bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid. En we horen je denken. Is het bedrukken van relatiegeschenken wel zo duurzaam?

Duurzame relatiegeschenken hebben de toekomst. The Merchandise Masters biedt daarom een groeiend assortiment met hippe en trendy gadgets en duurzame relatiegeschenken. Deze geschenken zijn gemaakt van bijvoorbeeld gerecyclede materialen, van bamboo, solar of van bijvoorbeeld PET flessen.

Inmiddels bedrukken wij een groot percentage van onze merchandise met duurzamere BIO-inkten op basis van plantaardige oliën zoals soja- en lijnolie. In traditionele inkt zitten veel schadelijke chemicaliën en oplosmiddelen verwerkt. Dankzij nieuwe technologieën kunnen er met deze BIO-inkt zelfs scherpere afdrukken worden gemaakt en hogere resoluties behaald worden. Bovendien kunnen soja en lijnzaad - in tegenstelling tot de minerale oliën uit aardolie - steeds opnieuw worden aangeplant.

Lees meer over onze visie en missie.

Wat zijn jullie openingstijden?

Openingstijden

Whatsappen, chatten, mailen of bellen, wij zijn er om je vragen te beantwoorden. Bekijk hieronder wanneer je ons kunt bereiken:


Telefonisch contact met onze Masters

Telefoonnummer: 036 - 751 97 75


Algemeen

 • Werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur

 • Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur


Afwijkende openingstijden

 • Finance: werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur

 • Drukkerij: werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur


Openingstijden zon- en feestdagen

 • Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Voldoen al jullie producten aan de Europese regelgeving?

Regelgeving

Als ondernemer wil je jouw bedrijf promoten met kwaliteitsproducten die jouw klanten op een positieve manier confronteren met je merknaam, zonder bang te hoeven zijn voor klachten. Hoewel een scherpe prijs vanzelfsprekend wenselijk is, zullen wij daarvoor nooit concessies doen op productveiligheid en de hoge kwaliteitseisen die we stellen aan onze artikelen en leveranciers.


Onze promotieartikelen worden voor meer dan 95% Europees ingekocht. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met fabrikanten die voldoen aan de hoogste Europese standaarden en certificeringen als het gaat om productveiligheid, naleving van milieuregels en aandacht voor maatschappij en duurzaamheid. Een steeds groter wordend aantal artikelen in ons assortiment is zelfs uitvoerig getest en gecertificeerd door onafhankelijke keuringsinstanties. Hiermee behoren wij tot de voorlopers in onze branche.

Kunnen jullie ons sponsoren?

Sponsoring

Onderdeel van onze maatschappelijke betrokkenheid is de mogelijkheid tot het honoreren van sponsorverzoeken. The Merchandise Masters sponsort regelmatig diverse grote als kleinschalige maatschappelijke initiatieven. Dit doen wij altijd en uitsluitend in de vorm van het leveren van merchandise.


Wil je gesponsord worden? Neem dan een kijkje op onze sponsorpagina voor meer informatie en onze voorwaarden. Wij streven ernaar om binnen 1 week op sponsoraanvragen te reageren.

Zijn er momenteel vacatures beschikbaar?

Vacatures

Onze cultuur is ons succes. Geen organogrammen, afdelingen, functieprofielen, afdelingsleiders en vaste werktijden, en toch loopt alles op rolletjes. Een 9-tot-5-mentaliteit? Die hebben we niet. Onze bedrijfscultuur biedt ruimte. Ruimte om resultaatgericht en creatief te zijn. Heb je een origineel idee? Zet 'm op!


Samen met onze collega's van Flevopoort Media & Communications zijn wij onderdeel van de Flevopoort Media Group. Een mengelmoes van enthousiastelingen, verspreid over twee kantoren, actief in vijf landen. Met een obsessie voor klanttevredenheid werken we iedere dag keihard om onze klanten blij te maken en onze service verder te verbeteren.

Klinkt goed, toch?


Kijk snel of er een vacature open staat die bij jouw profiel past. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook altijd. En wie weet, tot snel?

Bedrijfsinformatie: Lijst
Customer satisfaction survey and questio

Feedback?

Aarzel niet en laat het ons weten!

Bedrijfsinformatie: Kop
bottom of page