top of page
Warehouse Planken

FAQ over ons assortiment

Heb je een vraag over onze producten?
Wij hebben het antwoord!

Assortiment: Kop

Welke producten kan ik bij jullie bestellen?

Producten

Ons assortiment bestaat uit meer dan 2.500 verschillende promotieartikelen, relatiegeschenken en give-aways. Er is dus vrijwel altijd wel een product beschikbaar wat aansluit bij jouw (marketing)actie of evenement. Wij tonen op onze website slechts een greep uit ons assortiment en kunnen uiteraard veel meer leveren dan dat wij kunnen laten zien.

Ben je op zoek naar een specifiek product of heb je wat advies nodig? Onze Masters helpen je graag bij het vinden van jouw ideale promotional, give-away of relatiegeschenk. Zoek je een custom made artikel of wil je iets afwijkends bestellen? Ook in dat geval staan wij graag voor je klaar.

Voldoen al jullie producten aan de Europese regelgeving?

Regelgeving

Als ondernemer wil je jouw bedrijf promoten met kwaliteitsproducten die jouw klanten op een positieve manier confronteren met je merknaam, zonder bang te hoeven zijn voor klachten. Hoewel een scherpe prijs vanzelfsprekend wenselijk is, zullen wij daarvoor nooit concessies doen op productveiligheid en de hoge kwaliteitseisen die we stellen aan onze artikelen en leveranciers.


Onze promotieartikelen worden voor meer dan 95% Europees ingekocht. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met fabrikanten die voldoen aan de hoogste Europese standaarden en certificeringen als het gaat om productveiligheid, naleving van milieuregels en aandacht voor maatschappij en duurzaamheid. Een steeds groter wordend aantal artikelen in ons assortiment is zelfs uitvoerig getest en gecertificeerd door onafhankelijke keuringsinstanties. Hiermee behoren wij tot de voorlopers in onze branche.

Ik zoek iets afwijkends, kunnen jullie dat ook?

Custom-made

Kunnen we jouw perfecte promotional niet leveren vanuit ons basisassortiment, zoek je een custom-made artikel of wil je iets afwijkends bestellen? Ook in dat geval staan wij graag voor je klaar. Dankzij ons netwerk van betrouwbare productiepartners in Europa en het Verre Oosten, zijn wij vaak in staat om ook voor afwijkende vragen de juiste schakels met elkaar te verbinden en je van een scherpe aanbieding te voorzien.

Assortiment: Lijst
Customer satisfaction survey and questio

Feedback?

Aarzel niet en laat het ons weten!

Assortiment: Kop
bottom of page