Image by Clay Banks

Klaar voor Click & Collect

Maak weer contact met je klanten!

Terwijl de sneeuw voor mooie plaatjes zorgt kunnen de winkels met click & collect stap voor stap weer terug naar normaal. Klantcontact is eindelijk weer mogelijk en daar kan je slim gebruik van maken. Blijf zichtbaar en promoot je producten met gepersonaliseerde merchandise! Geef jouw producten bijvoorbeeld mee in duurzame papieren tassen en voorzie jezelf en je personeel van mondkapjes met jouw logo.

 
 

Jouw gepersonaliseerde Pick-up balie

Uiteraard ben je ook bij ons aan het juiste adres voor jouw eigen gepersonaliseerde balie. Tegen een kleine meerprijs heb je jouw gepersonaliseerde pick-up balie, met bedrukking naar wens. Geïnteresseerd in een balie met eigen bedrukking? Neem contact op met onze Masters voor meer informatie!

 
TMM99888112_edited.jpg

Besparen met plezier

Energie besparen hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Het is echt zo makkelijk als het aantrekken van een warme trui. Want als je de verwarming slechts twee graden lager zet, bespaar je al 6% CO2 en energie. Als heel Nederland mee doet, kunnen we op één dag al het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen!

 
Mijn foto uploaden

Bedankt voor je sample aanvraag! We versturen jouw sample binnen 5 werkdagen.

 
TMM666325.jpeg

Ook Laika is er klaar voor!

Laika is de mascotte van The Merchandise Masters. Deze vrolijke Franse buldog, door onze Masters vaak ook “bully” genoemd, kwispelt rustig en af en toe iets te enthousiast, tussen iedereen door en heeft er zelf geen idee van dat ze zeer frequent het onderwerp van gesprek is. Met haar grote bruine ogen kijkt ze vrolijk in het rond (behalve vandaag) en is ze binnen de kortste keren vriendjes met iedereen. Net als wij ziet ze overal mogelijkheden en over beperkingen springt ze heen.


Ook Laika doet natuurlijk mee met Warmetruiendag!