top of page

Vol trots introduceren wij "The Impact Collection"

Bijgewerkt op: 3 jul. 2022

The Merchandise Masters sluit het jaar af met de exclusieve lancering van de "The Impact Collection": een volledig duurzame collectie van dagelijks gebruikte merchandise producten die voor veel zichtbaarheid van je merk zullen zorgen.


Elk Impact product heeft een minimalistisch design, perfect om jouw logo de ster van de show te laten zijn. Maar waarom is deze collectie zo belangrijk? De water crisis is de 4e meest bedreigende voor heel de wereld. Wanneer je een artikel uit de Impact Collection aanschaft, steun je water.org , een organisatie gericht op het zorgen voor veilig en toegankelijk water over de hele wereld.


Een eind aan greenwashing

Vertrouw jij de duurzaamheidsclaims? Bij The Merchandise Masters geloven wij dat duurzaamheid begint bij transparantie. Met onze nieuwe Impact Collection willen we een eind maken aan greenwashing en het échte verhaal van duurzaamheid vertellen. Wij geloven dat tracering en duurzaamheid diep verbonden zijn. En als voorlopers op de markt maken wij de weg vrij voor de rest van de industrie. De Impact Collection is een lijn van producten die een positief effect op het gebruik van water tot doel heeft.


Waarom willen we een impact maken op het gebruik van water?

Het probleem van watertekort speelt wereldwijd. Van de smeltende poolkappen tot uitdrogende landdelen, de problematiek is over de hele aarde merkbaar. Al in 2025 zal 50% van de wereldbevolking te maken krijgen met zogenaamde ‘waterstress’; Leven met het gebrek aan voldoende beschikbaar drinkwater. Watertekort is voor iedereen een zichtbaar en begrijpelijk probleem.


Hoe kunnen we een positieve impact maken op waterbesparing?

Door gebruik te maken van gerecycled katoen en PET. Als we gebruik maken van deze materialen besparen we duizenden liters. Maar hoe kunnen we er zeker van zijn dat echt gerecycled materiaal gebruikt is en dat onze claim op waterbesparing gerechtvaardigd is? Hiervoor zijn wij een unieke samenwerking gestart met AWARE™. Met AWARE™ garanderen we de echt gebruikte gerecyclede materialen en de claims voor waterbesparing, door gebruik te maken van een disruptive tracer en blockchain technologie.


Voor ieder verkocht product wordt 2% van de opbrengst aan Water.org gedoneerd om levens te veranderen met veilig water.


Wacht niet langer en begin het ware verhaal van duurzaamheid!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page