Verkiezingen: kies The Merchandise Masters!

Op woensdag 17 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Zoveel keuze, zoveel mogelijkheden. Maar wat en wie kies jij en waar sta jij voor? Speciaal voor jou hebben wij onze standpunten, waar wij als organisatie voor staan, op een rijtje gezet en hopen daarmee op jouw 'stem'. Samen maken wij ondernemen weer een stuk leuker en mooier. Ook in deze onzekere tijd.


Waar staan wij voor?

The Merchandise Masters is geboren om het beter, slimmer en anders dan onze concurrenten te doen. Inmiddels durven wij gerust te stellen dat wij de meest klantgerichte leverancier van relatiegeschenken, premiums & promotieartikelen in Nederland en België zijn. De onderscheidende propositie van The Merchandise Masters is niet de laagste prijs, maar maximale klanttevredenheid. Wij gaan verder waar andere leveranciers ophouden. Wij begeleiden je van idee naar concept en van design tot creatie. Wij zetten jouw reclame en marketing ideeën om in een promotioneel product en zorgen voor de perfecte bedrukking. Want jouw logo staat erop. Dus moet het goed zijn!


Van standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, voorzien van jouw bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in jouw huisstijl. Met veel enthousiasme proberen we iedere dag weer een beetje beter te worden om jouw klantervaring nóg beter te kunnen maken.


Wanneer je kiest voor The Merchandise Masters, kies je voor kwaliteit. Ons ruime assortiment is voorzien van de juiste certificering en als organisatie zijn wij maatschappelijk betrokken. Niet alleen in onze directe omgeving, maar ook bij onze leveranciers in verdere landen. Wist je bijvoorbeeld dat een groot deel van de inkt die wij gebruiken is gebaseerd op plantaardige oliën? Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje in ons MVO beleid.


Jouw voordelen als kiezer

Naast de beste service en beste kwaliteit profiteer je als kiezer ook nog van vele andere voordelen. Allereerst houden wij van duidelijkheid, zeker als het gaat om prijzen. Daarom werken wij met duidelijke all-in prijzen. What you see, is what you get. Je betaalt dus alleen de aangegeven prijs, hier komen verder geen extra kosten meer bij. Bij ons ontvang je altijd een gratis digitale drukproef vooraf. Dit is een voorbeeld waarop jij kan zien hoe jouw bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast geniet je ook altijd van gratis samples, gratis levering, leuke goodies bij de levering van je bestelling en (na je eerste bestelling) de mogelijkheid tot achteraf betalen met een ruime betaaltermijn van 30 dagen.


Meer informatie?

Wil je meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsinformatie en ontdek wie wij zijn, hoe wij werken en wat we voor je kunnen betekenen of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. En, als je ons belt dan beloven wij: geen wachtmenu, geen keuzemenu, geen betaald telefoonnummer, maar gewoon iemand die je persoonlijk te woord staat!


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz