Veilig van start met mondkapjes

Eindelijk: we mogen weer een beetje meer. Onder andere kappers, masseurs en de horeca openen hun deuren weer. Maar veiligheid blijft het allerbelangrijkste. Daarom is bijvoorbeeld iedereen verplicht om in het openbaar vervoer niet-medische mondkapjes te dragen, en is dat ook op plekken waar je geen anderhalve meter afstand kunt houden een goed idee.

Bescherm je collega's, klanten en relaties. Neem hiervoor passende maatregelen. The Merchandise Masters heeft nu drie soorten mondkapjes in het assortiment om op een verantwoorde manier te ondernemen. De mondkapjes kun je personaliseren door het te laten bedrukken met je eigen ontwerp. Zo’n mondkapje moet natuurlijk comfortabel aanvoelen. Daarom zijn onze mondkapjes gecertificeerd volgens de OEKO-TEX® 100-norm zodat je ze langdurig en comfortabel op de huid kunt dragen.


LET OP! Onze mondkapjes zijn geen medische mondkapjes en bieden niet dezelfde bescherming. We raden daarom aan deze bedrukte mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het winkelen of tijdens het reizen in het openbaar vervoer.


De vraag naar mondkapjes is momenteel erg groot en zal de komende periode ook groot blijven. Hoewel wij alle mondkapjes op dit moment ruim voldoende op voorraad hebben, geldt dat wij kunnen leveren zolang de voorraad strekt.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz