top of page

Top 10 populaire zomerproducten

Een wandeling door het park, een dagje naar het strand of een paar weken op vakantie: in de zomer zijn veel mensen buiten. De ideale mogelijkheid om je merk ook te laten zien. The Merchandise Masters heeft een heel breed aanbod met zomerse producten die we bedrukken met jouw logo, een tekstuele boodschap of eigen ontwerp. Ideaal als onderdeel van je zomercampagne of als geschenk voor je medewerkers, klanten of relaties. Een verfrissende manier om je merk onder de aandacht te brengen.


Wat zijn de leukste zomerproducten in ons aanbod? Om je te inspireren heeft Carl, Master Inkoper bij The Merchandise Masters, de top 10 populaire zomerproducten op een rij gezet. Neem het mee als inspiratie voor je zomermarketing!

1. Impact AWARE™ Grote Koeltas

Pak je favoriete eten of drinken in deze koeltas! Deze mooie grote koeltas biedt plaats aan maximaal 20 blikjes. Met één voorvak voor extra opbergruimte. Met de AWARE™-tracer die het echte gebruik van gerecyclede materialen valideert. Elke koeltas bespaart 6,1 liter water en heeft 10,3 PET-flessen hergebruikt.


2. Sun Ray Zonnebril van Bamboe

Deze duurzame retro-ontworpen zonnebril is het ideale

relatiegeschenk tijdens zomerfestivals, evenementen of andere zonnige buitenactiviteiten. Het frame is gemaakt van een mix van plastic en bamboe, waardoor het gebruik van nieuwe kunststoffen wordt verminderd. Hij is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.


3. Zonnebrand Spray Factor 30 (10ml)

De Zonnebrand Spray Factor 30 is een praktisch relatiegeschenk voor op vakantie of een dagje aan het strand. Een handige flacon met een verstuiver en een ophangoog. De compacte tube heeft een speels design en kan zo mee in de koffer of strandtas. De Factor 30 zal ervoor zorgen dat je relaties niet snel zullen verbranden!


4. Bounce Strandspelset

Deze duurzame strandspelset is gemaakt van MDF-hout met gekleurde PP handgreep. Verpakt samen met een zachte bal in een soortgelijke kleur in een netverpakking, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen op een leuke dag naar het strand.


5. Impact AWARE™ RPET Picknickdeken

Deze prachtige gewatteerde picknickdeken is gemaakt van 100% gerecyclede PET-materialen. Het grote vak aan de voorkant toont je logo met trots en maakt het dragen van je benodigdheden een fluitje van een cent. De deken meet uitgevouwen 145x130cm. Met de AWARE™-tracer die het echte gebruik van gerecyclede materialen valideert.


6. Asado BBQ-Set

Als we aan de zomer denken, dan denken we aan barbecueën! Daarbij komt de Asado BBQ-set goed van pas. De set bestaat uit een spatel, vork, mes en vleestang. Het RVS is voorzien van een mooie, zwarte coating en de accessoires hebben handgrepen van acaciahout. Deze chique set wordt geleverd in een 600D nylon etui, te bedrukken met jouw tekst en/of logo.


7. Oriole Koeltas

Neem je lunch of favoriete drankjes overal mee naartoe met een koeltas. Met een leeggewicht van slechts 56 gram is de Oriole Koeltas moeiteloos mee te nemen. Lekker praktisch, voordelig en veel ruimte voor bedrukking. Om zeker te weten dat deze tas lekker lang meegaat, is hij gemaakt van 210D oersterk Polyester.


8. Topflask 790 ml single wall drinkfles

We weten allemaal dat het belangrijk is om voldoende water te drinken. Deze Topflask 790 ml drinkfles van RVS is daar ideaal voor en is op meerdere locaties of zelfs rondom te bedrukken. De ontvangers nemen de handige drinkfles overal mee naartoe. Lees meer slimme tips in het artikel over de voordelen van water drinken.


9. Trolley Pivot

Deze handige Trolley Pivot is de ideale metgezel tijdens een weekendje weg of een vakantie met het vliegtuig. Een lichtgewicht 18” trolley gemaakt van 100% ABS. Je kunt kiezen daarbij kiezen uit verschillende kleuren.


10. Transparante Strandbal Bondi

De Transparante Strandbal Bondi mag niet ontbreken in deze top 10. Een strandbal is een praktisch en leuk zomers artikel. Door de strandbal te bedrukken met logo en/of tekst zal jouw naam herhaaldelijk in beeld komen en dat levert een positieve bijdrage aan je naamsbekendheid.


Genoeg ideeën voor producten om in te zetten als onderdeel van je zomerpromotie. Kies je favoriete product en zorg deze zomer voor een verfrissende boost van je merk. Hulp nodig bij de keuze? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we welke zomerproducten het beste passen bij je doelgroep en je wensen.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page