Paasgeschenken voor een onvergetelijke indruk

De paasdagen staan weer bijna voor de deur. 4 en 5 april staan weer in het teken van deze vrolijke feestdag. Normaal gesproken een mooie dag om met de hele familie te genieten van een heerlijke paasbrunch en een zoektocht naar paaseieren te starten. Dit jaar zal het met alle coronamaatregelen toch iets anders verlopen. Toch kan jij als organisatie ervoor zorgen dat Pasen niet onopgemerkt voorbijgaat. Hoe je dat doet? Dat vertellen wij je maar al te graag.

Pasen is niets zonder chocolade en met name paaseieren mogen niet ontbreken op deze dagen. Schenk je relaties daarom een kleurrijk paasgeschenk cadeau gevuld met lekkernijen. Dit geeft direct een vrolijk lente gevoel en bovendien geeft het je relaties iets om van te smullen. Dat is altijd wel een goed idee!


Chocolade paashaasjes

Het eerste geschenk dat we met je willen delen zijn deze heerlijke chocolade paashaasjes. Want hoewel met Pasen de schappen vol staan met paaseieren, mag dit leuke chocoladecadeau niet ontbreken. Met name de jongere doelgroep vindt dit een leuk geschenk om te ontvangen, maar ook ouderen zullen smullen van dit heerlijke geschenk.

Brievenbusdoosje met paaseieren

Ga je toch voor paaseieren? Denk dan eens aan dit handige brievenbusdoosje. Zeker in tijden als deze zullen veel van je relaties thuiswerken. Hierdoor is het toch extra handig als jij jouw paasgeschenk direct bij ze thuis kan bezorgen. In dit doosje zit een vogelnestje gevuld met heerlijke creamy paaseieren. Daarnaast zit er een kaartje bij die je naar wens kunt laten bedrukken. Hiermee wordt het een extra persoonlijk geschenk.

Vrolijk paasdoosje met lekkernijen

Wil je jouw relaties toch het paasgevoel schenken, maar geen paaseieren cadeau doen? Dan zijn deze vrolijke paasdoosjes precies waar je naar op zoek bent. Dit brievenbusdoosje is gevuld met heerlijk snoepgoed in vrolijke kleuren. Het openen van dit pakket is een waar feestje. En voor de chocolade liefhebber bevat dit doosje ook nog een chocolade paashaas.

Chocolade paaskuiken

De paashaas en paaseieren zijn het meest populair tijdens Pasen, maar deze schattige kuiken mag zeker niet ontbreken aan het lijstje. Deze heerlijke chocolade paaskuiken is gedecoreerd met gekleurde chocolade en is daarmee een extra vrolijk geschenk om weg te geven.

Wil je nog meer paasinspiratie? Neem dan een kijkje bij onze complete collectie paasgeschenken en laat je verrassen.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz