top of page

Wij werken lekker door... 👩‍💻😎🍦

Geloof het of niet! In de zomermaanden, wanneer veel ondernemers vakantie vieren, gaat The Merchandise Masters gewoon door! Al creëren wij uiteraard ook af en toe ruimte voor een lekker koud biertje op een terras aan het water. Het weidse uitzicht, de stralen van de zon en de rust van de natuur hebben een zeer positieve uitwerking op onze creativiteit en ons energielevel. Daar kun jij als ondernemer de voordelen van proeven. Wij zijn de hele zomer bereikbaar om van jouw ambitie de onze te maken. Mooi toch?

Stel: Jij wil na de zomer gaan werken aan het promoten van jouw business. Wist je dat negen op de tien mensen ten minste één promotieartikel met logo bezit? Het bedrukken van relatiegeschenken of promotieartikelen in het algemeen worden veelvuldig gebruikt in een marketing actie om naamsbekendheid te vergroten. Uit onderzoek is gebleken dat na 24 maanden 89% van de consumenten zich de naam van de adverteerder op een relatiegeschenk kan herinneren. Hier ligt dus een kans die al veel klanten van ons grijpen, jij ook?


Dan rest natuurlijk nog de vraag wat je kunt geven aan je klanten. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Laten we voorop stellen: iets weggeven om te geven, dat is niet echt meer van deze tijd. Ook als je promotieartikelen op een beurs, congres of event uitdeelt, is het belangrijk om dat te realiseren. Je maakt helaas geen memorabele indruk meer als je zomaar wat bedrukte pennen of andere hebbedingetjes weggeeft. Die tijd is voorbij. Elk geschenk, ook promotieartikelen voor een beurs of event, staat symbool voor iets. Het is een manier om te communiceren, om je verhaal te vertellen. The Merchandise Masters heeft jarenlange ervaring in het bedenken, leveren en bedrukken van promotionele items. Wij helpen je dan ook graag met de vraag ‘Hoe kies je de juiste promotieartikelen voor jouw business?


Gaat jouw bedrijf deze zomer ook gewoon door en wil je het maximale uit jouw onderneming halen op het gebied van reclame en promotie, maar heb je geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? Wij hebben de kennis en skills in huis op het gebied van allerlei promotionele mogelijkheden om van jouw bedrijf een uitblinker te maken.

Terwijl wij nog een koud biertje bestellen en werken aan een optimale weerstand, is het voor jou tijd om na te denken over de promotionele uitdagingen voor jouw bedrijf!

The Merchandise Masters wenst alle ondernemers een HAPPY SUMMER!


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page