Lockdown Nederland (update)

Bijgewerkt op: 15 dec. 2020

Vandaag zijn we waarschijnlijk allemaal nog aan het bijkomen van de harde lockdown die gisteren door onze minister president namens het kabinet werd afgekondigd. Ook wij hebben in spanning voor de tv gezeten om te horen wat de lockdown voor onszelf en onze onderneming betekent.


Dat we kerst en de jaarwisseling slechts in kleine kring kunnen vieren is natuurlijk erg jammer. Wie had zich er niet op verheugd om dit, na zo’n lange periode van beperkingen, samen te kunnen vieren.


Bij The Merchandise Masters is er weinig veranderd in onze dienstverlening. We blijven voorlopig grotendeels thuiswerken met een maximale bezetting van 20 procent op kantoor. Onze drukkerij in Leuven blijft gewoon open, maar de lockdown maatregelen hebben wel enige impact op de productie. Drukken in meerdere ploegen die elkaar overlapten kan al een tijdje niet meer en daardoor staat elke dag de productie even stil om alles te ontsmetten en te zorgen dat de verschillende ploegen geen contact met elkaar hebben. Ook is het regelmatig voorgekomen dat iemand uit de productie moest thuisblijven vanwege klachten. Dit zorgt soms voor onderbezetting op bepaalde afdelingen. Twee kleine voorbeelden die op sommige dagen wel degelijk invloed hebben op de capaciteit in de productie. Hier proberen we zo goed mogelijk mee om te gaan, het eerlijke verhaal is wel dat het lastig voorspellen blijft.


De decembermaand is, ook bij ons, altijd extreem druk. Daar zijn we ook op ingericht. Toch zien we elk jaar dat met name onze bezorg partners de drukte nauwelijks aankunnen. Dat is met de huidige situatie nog extremer doordat mensen veel meer online bestellen. We doen er echt alles aan om je merchandise of relatiegeschenken goed en op tijd bij je te krijgen maar houd er rekening mee dat ook in de verzending niet alles vlekkeloos verloopt. Daarom nog een klein verzoekje; bestel je promotionele artikelen niet last-minute. Dat geeft voor ons beide een hoop rust als er onverhoopt toch iets misgaat.


Met alle reeds genomen maatregelen binnen ons bedrijf kunnen wij je onverminderd en volledig van dienst blijven zijn. Wij realiseren ons heel goed dat dit een voorrecht is en zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten door deze moeilijke periode heen te helpen.


Misschien is dit je eerste bezoek aan onze website. Welkom! The Merchandise Masters heeft een zeer gebruiksvriendelijke webshop. In de shop kun je een deel van ons assortiment bekijken en zelfs online bestellen. Ook kun je prijzen opvragen en zelfs samples van bepaalde artikelen aanvragen. Wanneer je persoonlijk advies wenst, dan zijn onze Masters je graag van dienst. We staan je graag te woord via telefoon, chat, WhatsApp, e-mail, social media en desgewenst zetten wij graag een videogesprek met je op. Kortom, we zijn je graag van dienst op de manier die het beste bij je past.


Wij wensen je veel sterkte, veiligheid en uithoudingsvermogen toe tijdens de lockdown. Pas goed op jezelf en op elkaar!


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz