Kleine aantallen bedrukken met jouw logo en/of tekst

We bewegen ons langzaamaan richting het 'nieuwe normaal'. De versoepelingen zorgden ervoor dat de horeca weer openging en kleinschalige evenementen weer zijn toegestaan. We denken ook in deze tijden graag met je mee en introduceren daarom afname in kleine oplages tegen een scherpe prijs. Een mooie gelegenheid om je doelgroep te verrassen met een uniek relatiegeschenk. Of om je medewerkers te bedanken voor de hartverwarmende inzet in deze unieke periode.


Relatiegeschenken bedrukken in kleine oplage

Als je even snel opzoek bent naar een leuk promotieartikel of een origineel zakelijk geschenk, ben je bij The Merchandise Masters aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van relatiegeschenken welke je in een kleine oplage kunt bestellen. Zo wordt het bedrukken van relatiegeschenken mogelijk voor iedereen. Het assortiment promotieartikelen en relatiegeschenken die je in kleine aantallen kunt laten bedrukken is zeer divers. Je kunt hier altijd een passend geschenk vinden. Laat bijvoorbeeld een fotomok personaliseren voor jouw collega’s of kies voor bedrukte pennen in kleine oplage voor een open huis.


Bestel online jouw relatiegeschenken in kleine aantallen

Jouw relatiegeschenken en promotieartikelen kun je eenvoudig online bestellen in een kleine oplage. Na het kiezen van jouw relatiegeschenk kun je aangeven hoe je jouw artikel bedrukt wilt hebben, denk aan een opdruk tekst, logo, kleur etc. Wij sturen je altijd een drukproef ter controle. Zo kun je precies zien hoe jouw artikel eruit komt te zien. Wij zullen jouw relatiegeschenken pas na jouw goedkeuring bedrukken. Voor een persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz