Kerstpakketten, laatste ronde laatste kans!

Poeh Poeh, het zit er bijna op! De decembermaand is inmiddels aangebroken en we zitten in de laatste weken van het jaar. Een groot gedeelte van de kerstpakketten bestellingen zijn afgerond op een paar openstaande aanvragen na. De kerstpakketten zijn de afgelopen weken ingepakt en verzendklaar gemaakt. Vanaf volgende week worden deze afgeleverd op de afgesproken data.


Niets is leuker dan als werkgever of leidinggevende jouw personeel en medewerkers te bedanken met een mooie, origineel, lekker of geurig pakket! Mocht je nog niets gevonden hebben of nog op zoek moeten naar een leuk pakket, kijk dan snel in onze webshop naar de pakketten die nog leverbaar zijn!


Wacht niet te lang!

De laatste weken van het jaar zijn altijd extreem druk. Daar zijn we ook op ingericht. Toch zien we elk jaar dat ook bedrijven als PostNL en DHL de drukte nauwelijks aankunnen. Dat is met de huidige situatie waarschijnlijk nog extremer doordat mensen veel meer online bestellen. We doen er echt alles aan om je kerstpakketten goed en op tijd bij je te krijgen maar houd er rekening mee dat ook in de verzending niet alles vlekkeloos verloopt. Daarom nog een klein verzoekje; bestel je kerstpakketten niet last-minute. Dat geeft voor ons beide een hoop rust als er onverhoopt toch iets misgaat! Op dit moment hanteren we een minimale periode van 8 werkdagen van bestellen tot uitleveren.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz