Hiep Hiep Hoera!

Ons zusterbedrijf Flevopoort Media & Communications bestaat vandaag 5 jaar. Met een beetje lef en een goed idee kan je in vijf jaar veel bereiken. Dat heeft Michael Langley, oprichter en CEO van Flevopoort Media, wel bewezen. In juni 2015 startte hij op zijn studeerkamer met het mediabureau en binnen twee jaar bleek zijn thuiskantoor te klein. Er werd een verhuizing op touw gezet naar een mooi en modern kantoorpand in Almere.

Slechts twee jaar daarna, in 2019, werd het tijd om grenzen te verleggen. Letterlijk en figuurlijk. Een pand in Leuven in België kwam erbij. Een goede locatie om ook de Belgische markt te bedienen.

En zo hard als de onderneming groeide, groeide ook het personeelsbestand. Samen met onze collega's van Flevopoort Media & Communications en Flevopoort BeLux zijn wij onderdeel van de Flevopoort Media Group. Een mengelmoes van enthousiastelingen, verspreid over twee kantoren en inmiddels actief in vijf landen.


Wij feliciteren onze collega's van Flevopoort Media met deze mijlpaal! Op naar de volgende 5 jaar!

Ook zo'n leuke fotomok cadeau geven? Deze fotomok fullcolour kun je laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf of met een print naar keuze, zodat deze extra opvalt. Bekijk en bestel de mok hier.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz