top of page

Eindejaarssprint 2021, maak ‘m legendarisch!

Bijgewerkt op: 3 jul. 2022

De laatste maanden van het jaar staan voor de deur en dat betekent zowel voor jou als voor ons nog een laatste sprint trekken. Wij helpen je om jouw eindejaarssprint legendarisch te maken. Wat je discipline ook is. Waar je succes ook te halen valt. Wij zijn er voor je.


Kerst kunnen we dit jaar eindelijk weer vieren zoals we gewend zijn; met de hele familie aan het kerstdiner, een avond stappen met vrienden, een kerstmarkt bezoeken of een citytrip naar het buitenland plannen. Wij snappen dat je daar ultiem van wil genieten. Zorg daarom dat je de kerstinkopen, inclusief kerstgeschenken voor collega’s of klanten, op tijd in huis haalt. Want op tijd een kerstcadeau bestellen brengt vele voordelen met zich mee. Nieuwsgierig naar welke dat zijn? Lees dan verder.


Keuze, keuze, keuze!

Het eerste en meteen ook het belangrijkste voordeel van op tijd een kerstgeschenk inkopen? Al je favoriete items zijn nog op voorraad en er is volop keuze. Je bent dus precies op tijd voordat alle kerstpakketten, wintergeschenken, fleecedekens en bedrukte sokken als warme broodjes over de digitale toonbank vliegen. Bovendien is er nog volop keuze uit meerdere varianten. En dat is een groot voordeel, want tegenwoordig zijn we gewend aan zeeën van keuze en je hebt bovendien meer kans dat je het perfecte unieke kerstgeschenk tegen het lijf scrolt.


TIP: begin je zoektocht naar het ideale kerstgeschenk zo vroeg mogelijk op de dag. ‘S ochtends zijn we namelijk beter in staat om keuzes te maken. ‘S avonds heb je de hele dag al keuzes moeten maken en slaat de beslissingsmoeheid toe. Dit is dus niet zo’n handige tijd om je in ons enorme aanbod te verdiepen. Slaat de keuzestress toch toe, ook al ben je ’s ochtends aan het rondneuzen? Geen probleem, onze Masters helpen je graag een handje. Samen zoeken we naar het perfecte kerstgeschenk dat past bij jouw wensen en behoeften.

Naweeën van corona

Ondanks dat we volop genieten van alles dat weer kan en mag, zijn de economische naweeën van het afgelopen coronajaar nog volop merkbaar. Economen van de Rabobank, ING en ABN Amro voorspellen dat de prijzen flink de pan uit zullen rijzen. De vraag zal namelijk toenemen, terwijl er tijdens de coronacrisis juist schaarste is ontstaan. Ook voorspellen de economen dat de grondstofprijzen zullen stijgen aan het einde van 2021. Wacht je dus tot november of december met een kerstgeschenk kopen? Dan bestaat er een kans dat jouw favoriete kerstgeschenk duurder is geworden. Nóg een reden om je kerstgeschenk op tijd in huis te halen.


Geen stress

Zijn Sinterklaas, Black Friday en Cyber Monday net achter de rug, dringt zich het volgende aan je op: kerst. Niet alleen the most wonderful time of the year, maar ook the most ‘stressfull’ time of the year. Je bent druk met het afronden van het afgelopen jaar, focust je inmiddels ook op het nieuwe jaar, je moet kerstinkopen doen, er piekfijn uitzien en unieke cadeau’s kopen. Bij dat laatste punt kunnen we je helpen. Want een ander voordeel van op tijd kerstgeschenk kopen, is dat je meer tijd over hebt voor alle andere kerstactiviteiten. Zo is een uniek kerstcadeau uitkiezen dit jaar geen last en lijd je minder aan kerststress.

Drukte in onze drukkerij en bij transportbedrijven

De komende drie maanden zijn altijd extreem druk. Daar zijn we ook op ingericht. Zo werken onze Masters in de avonden en weekenden extra voor je door om orders zorgvuldig te controleren en deze alvast door te zetten naar de productie. Daardoor kan de productie in de ochtend nog eerder starten en in de avond langer door.


Voor de bezorging van jouw kerstgeschenken zijn we natuurlijk sterk afhankelijk van onze transportpartners. We zien elk jaar dat bedrijven als PostNL en DHL de drukte nauwelijks aankunnen. Dat lijkt ieder jaar alleen maar extremer te worden doordat mensen veel meer online bestellen. We doen er echt alles aan om je merchandise of relatiegeschenken goed en op tijd bij je te krijgen maar houd er rekening mee dat ook in de verzending niet alles vlekkeloos verloopt. Daarom nog een klein verzoekje; bestel je promotionele artikelen niet last-minute. Dat geeft voor ons beide een hoop rust als er onverhoopt toch iets misgaat!


Kortom, op tijd kerstgeschenken bestellen brengt vele voordelen met zich mee. Je bent goedkoper uit, je hebt véél meer keuze en je kunt je kerst stresslevel beter onder controle houden. Zo hou je meer tijd over om te doen wat je hoort te doen met kerst: genieten met dierbaren. Want dat heb je verdiend na een hectisch coronajaar!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page