De kerstpakketten zijn er weer!

Ieder jaar is het toch weer een uitdaging om iets leuks te verzinnen om je medewerkers of klanten te verrassen in de decemberdagen. The Merchandise Masters lost dat probleem op met een mooi aanbod aan kerstpakketten met voor ieder wat wils. Bij ons kun je kerstpakketten bestellen met in ieder pakket een origineel, maar vooral ook praktisch cadeau.


Bedank je medewerkers voor de goede inzet

Een kerstpakket is een goede manier om vanuit het bedrijf de waardering voor de inzet te laten blijken. Zeker met de gebeurtenissen rond corona het afgelopen jaar kunnen ze een extra steuntje wel gebruiken. Het motiveert ze ook om het komende jaar weer volop aan de slag te gaan. Maar waar maak je ze nu écht blij mee? Bij The Merchandise Masters kun je een origineel kerstpakket bestellen waarbij ieder kerstpakket zorgvuldig is samengesteld rondom één hoofdcadeau dat sowieso heel bruikbaar is voor de ontvangers. Bij ons kun je terecht voor pakketten die aansluiten op het thema corona en gezondheid. Maar denk ook aan een extra luxe of duurzaam kerstpakket. En natuurlijk hebben we pakketten met heerlijke food producten die iedereen lekker vindt.


Kerstpakketten 2020: bekijk ons aanbod

Bij ons vind je ieder jaar weer een unieke selectie aan kerstpakketten met voor ieder wat wils. Wil je een duurzaam kerstpakket of juist een luxe kerstpakket bestellen? Op onze speciale thema pagina kun je het actuele ‘kerstpakketten 2020’-aanbod bekijken. Voor ieder budget hebben we een passend pakket, ook in 2020. En heb je hulp nodig bij de keuze, dan helpen we je graag verder. The Merchandise Masters prijst zichzelf om haar uitstekende, persoonlijke service. Neem telefonisch, via chat, WhatsApp of per mail contact op en we gaan samen kijken wat de juiste match is voor jouw organisatie.


Al vanaf 1 stuk te bestellen

Nog een groot voordeel van kerstpakketten bestellen bij The Merchandise Masters: bij ons hoef je ze niet meteen in grote aantallen te bestellen. Je kunt ook een los kerstpakket kopen of een selectie maken van verschillende kerstpakketten. Wanneer je op het pakket klikt, lees je meer over de betreffende producten en kun je direct online de kerstpakketten per stuk bestellen. Vul je gegevens in en wij doen de rest! Je pakketten zullen standaard in de week van 14 t/m 18 december geleverd worden. Wil je eerder over de pakketten beschikken? Neem dan even contact met ons op.


Verras je medewerkers en/of je relaties dit jaar met een origineel kerstpakket van The Merchandise Masters en laat op die manier je waardering blijken. Bij ons vind je een ruim aanbod met praktische pakketten waar iedereen blij mee zal zijn. Daar zijn wij zeker van!32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz