top of page

De kerstpakketten trends in 2023: wij zetten ze op een rijtje!

Misschien zit je nog met je hoofd in het zonnetje of met je voeten in het zand, maar als ondernemers kun je er niet vroeg genoeg mee starten: kerstpakketten! Om je alvast een stapje in de juiste richting te helpen zetten wij de trends op een rij die je het aankomende kerstpakketten seizoen zeker terug gaat zien binnen het assortiment van The Merchandise Masters.


Waarom geef je een kerstpakket?

Iedereen vindt het leuk om een verrassing te krijgen. Met een kerstpakket of eindejaarsgeschenk laat je als werkgever je waardering blijken voor de inzet in het afgelopen jaar en motiveer je je werknemers om er het komende jaar weer tegenaan te gaan. Dat kan natuurlijk met een traditioneel kerstpakket, maar er zijn tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden om je medewerkers te verrassen. De kerstpakketten trends in deze blog helpen jou bij de keuze voor het beste kerstpakket van 2023.


Wanneer is het juiste moment?

Het verschilt natuurlijk enorm voor hoeveel medewerkers of vrijwilligers je een kerstpakket nodig hebt. Maar je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, om teleurstellingen te voorkomen. Bij The Merchandise Masters starten we in augustus al met de eerste pakketten op onze website. Vaak zijn grote bedrijven dan ook al bezig om deze zaken te regelen, zeker als de feestmaand een drukke piek is voor je onderneming. Dan heb je helemaal geen tijd om dit in november nog te regelen voor 500+ personen. En dat is ook ons advies: laat deze taak zeker niet liggen tot het einde van het jaar!

Deze trends ga je terug zien!

Bij ons eigen assortiment zijn we natuurlijk al een aantal weken eerder begonnen met het verzamelen van de mooiste kerstpakketten om te geven aan je klanten of relaties. Hierbij zorgen we dat we informatie verzamelen over opkomende trends die terug te zien zijn binnen de branche. En een aantal van deze trends hebben we voor jou op een rijtje gezet:


In the mood for food

In the mood for food, wie is dat nu niet? Een mooie keuken of lokale food artikelen zijn aan het veranderen in het nieuwe fashion statement en worden met de dag belangrijker. Voor vele huishoudens is de keuken een centrale plek geworden in huis waar gezelligheid en creativiteit samenkomen. Een avond borrelen met je vrienden, de dag bespreken met je gezin of nieuwe smaken ontdekken. Momenten waar liefde voor eten centraal staat. Sinds kort is The Merchandise Masters dealer van het merk Ukiyo. De collectie omvat diverse lifestyle-accessoires en servies, conform Japanse en Scandinavische stijl. Alle artikelen in deze collectie zijn te personalieren en toe te voegen aan jouw kerstpakket. Bekijk de collectie hier.

Een koffiebar aan huis

Koffiebars zijn een echte trend. Verschillende soorten bonen, soorten melk of smaken siroop: een ware koffiehoek voor in je huis. En omdat het steeds populairder wordt om vanuit huis te werken, vind je in veel huizen tegenwoordig een kantoor op zolder of in de garage. En om daar net zo optimaal te kunnen werken als op kantoor kan een lekker bakje koffie niet ontbreken natuurlijk. Een mooie inhaker om een koffiepakket samen te stellen voor de feestdagen. Vul een kerstpakket met bijvoorbeeld een leuke mok bedrukt met jouw logo, een doosje chocolade of een mooie drinkfles.

De cocktail trend groeit

Het drinken van cocktails tijdens een avondje uit of feestje is een heuse trend. Deze stijlvolle drankjes worden geassocieerd met luxe en zijn dé toevoeging voor een gezellige avond met vrienden. En het leuke aan cocktails is, dat je ze met heel veel verschillende ingrediënten kunt maken. Waardoor er voor iedereen wel een passende variant bestaat. Bovendien kunnen de creatievelingen zelf experimenteren met nieuwe smaken en toppings of kun je een proeverij houden. En vergeet natuurlijk de mocktails niet, even lekker maar dan zónder alcohol. En als kers op de taart zorgt een cocktail ook nog voor sociale verbinding met familie, vrienden of collega’s!

Warme winter

Sinds de corona pandemie zijn gezelligheid en samenzijn belangrijker dan ooit. Samen voor de openhaard met een dikke trui aan. Of een warme kop chocomelk na een wandeling buiten. De winterse dagen zijn koud en kil, maar kunnen met een knus kerstpakket ook warm en gezellig zijn. Geef bijvoorbeeld een heerlijk zacht dekentje of een pakket om de lekkerste chocomelk te maken.

Italiaanse invloeden

Pasta en pizza, wie is er niet dol op! Een beetje Italiaanse invloeden in de keuken doen namelijk wonderen. Een borrelplank met echte lokale delicatesse erop of juist een pakket met alle benodigdheden voor een verse pizza. Gun je medewerkers een echte beleving met een Italiaans kerstpakket. Zo creëren ze een heuse Italian night.


Bestel op tijd!

Onze belangrijkste tip: bestel jouw kerstpakketten ruim op tijd. De kans is klein dat je in de zomermaanden al met het kerstpakket voor je medewerkers en/of relaties bezig bent. Toch is dit eigenlijk het beste moment om te bestellen. Dan is de keuze het grootst en is ook nog niet alles uitverkocht. Hoe langer je wacht, hoe kleiner het aanbod. Ook het transport van de kerstpakketten is natuurlijk van groot belang. Onze vaste klanten weten dat we veel zelf afleveren, maar in de maanden november en december komen we er niet onderuit om hulp van transport- en koeriersdiensten in te schakelen. Dit betekent dat je rekening moet houden met langere levertermijnen. Bij een tijdige bestelling leveren wij de pakketten zelf en hebben wij dus ook de levertermijn zelf in de hand.


Goed om te weten: vanaf medio augustus staan alle nieuw samengestelde kerstpakketten, na de laatste trends, weer online! Laat je inspireren en verras jouw medewerkers met een origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Heb je hulp nodig bij de keuze? Neem dan gerust contact op.

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page