top of page

Boost je wintermarketing: de 5 leukste wintergadgets

Bijgewerkt op: 3 jul. 2022

De dagen worden steeds kouder, tijd voor die heerlijke winteravonden met een warme chocolademelk en een fleecedeken op de bank. Zou er sneeuw gaan vallen dit jaar? En wat zullen de Olympische Winterspelen gaan brengen? Ook in de winter zijn er volop mogelijkheden om je merk te boosten. En bij The Merchandise Masters hebben we veel leuke winterse producten die je kunt laten bedrukken met je logo! In dit artikel ontdek je onze top 5 wintergadgets en nog meer handige tips voor je wintermarketing.


Wintermarketing: inspelen op de juiste momenten

Voor veel bedrijven behoort de periode voorafgaand aan kerst en de jaarwisseling tot de drukste momenten van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan Black Friday, maar ook de andere piekmomenten waarin het soms een uitdaging is om als bedrijf echt op te vallen in de massa. Maar waarom zou je niet juist gebruikmaken van de rustige winterweken? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een wintercampagne: leuke winterse content, winterse aanbiedingen of een winters item bij iedere bestelling.

  • Een winterse nieuwsbrief: zet een nieuwsbrief in het teken van de winter! Met interessante weetjes, leuke tips en een winterse aanbieding.

  • Inhaken op winterse momenten: denk aan leuke content over de Olympische Winterspelen, de officiële start van de winter of een leuke actie zodra er sneeuw valt.

Het bedrukken van wintergadgets: deel winterse gadgets met jouw logo uit aan je klanten en/of medewerkers. Een leuk relatiegeschenk in de winter en je zorgt meteen voor een stukje extra branding van jouw merk. Lees de top 5 winterse gadgets verderop in dit artikel voor een aantal leuke voorbeelden.

Olympische winterspelen: wintermarketing in volle glorie

Van 4 februari tot en met 20 februari 2022 is het tijd voor de Olympische Winterspelen in de hoofdstad van China: Beijing ofwel Peking. Op in totaal 109 onderdelen zullen de Olympische sporters gaan strijden om medailles. Op de website van het NOC*NSF is meer informatie te vinden over het Nederlandse aandeel tijdens de winterspelen. Veel bedrijven maken gebruik van de Olympische Winterspelen om hun merk te promoten. Denk aan de logo’s op de kleding van de sporters, de borden langs de sportvelden en reclames tijdens de sportuitzendingen op televisie. Maar er zijn nog meer wintersport gadgets die misschien in eerste instantie niet direct opvallen, maar die wel een bijdrage leveren aan de branding. Denk aan de waterflessen met logo waar niet alleen de sporters, maar ook de mensen in het publiek uit drinken. Maar ook andere warme winterartikelen zoals wintermutsen kunnen met logo bedrukt worden. Of paraplu’s met logo om het publiek droog te houden wanneer het heel hard begint te sneeuwen. Een mooi voorbeeld van wintermarketing!


5 leuke wintergadgets

Genoeg mogelijkheden om je merk in de winter een boost te geven. Maar welke winterartikelen laat je bedrukken? The Merchandise Masters heeft een heel ruim assortiment met winterse producten die wij met logo kunnen bedrukken. Wij helpen je op weg met 5 populaire wintergadgets:

  1. SuperSoft fleecedeken: iedereen kan wel een heerlijke zachte deken gebruiken. En deze is ook nog eens extra zacht met een handige draaglus. In verschillende kleuren verkrijgbaar!

  2. IJskrabber: een ruitenkrabber is een makkelijk gebruiksartikel wat vaak in beeld is bij jouw relaties. Een uitstekend promotieartikel met een luxe uitstraling.

  3. Thermosbeker: warme dranken blijven heerlijk warm in deze thermosbeker van rvs met een luxe uitstraling. Die neem je overal mee naartoe!

  4. Fleece muts: geef je personeel of je klanten zo’n heerlijke, warme fleecemuts en ze lopen er warmpjes bij deze winter.

  5. Fit watch: meet ook deze winter je sportieve activiteiten met deze fit watch. Ook ideaal om mee te nemen op wintersport.

Let bij de keuze van de producten die je laat bedrukken vooral ook op wat goed bij jouw bedrijf en bij de campagne past. Uiteraard kan het team van The Merchandise Masters jou helpen om de best passende producten te vinden.

Een winterpakket samenstellen

Veel bedrijven zijn in deze tijd van het jaar volop bezig met het uitdelen van de kerstpakketten. Maar waarom zou je je klanten en medewerkers niet op een ander moment tijdens deze winter verrassen? Stel een leuk winterpakket samen met bijvoorbeeld de items die hierboven genoemd zijn. Verras met een relatiegeschenk in de winter. Geef het het in de start van het nieuwe jaar of een ander moment tijdens de winter. Laat je ook inspireren door de promotionele giveaways voor de winter van The Merchandise Masters. Genoeg mogelijkheden om je merk deze winter extra onder de aandacht te brengen.

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page