Bezorging bij winterse weersomstandigheden

Bijgewerkt: feb 12

Deze dagen is het zeer onstuimig winterweer. Het kan zijn dat jouw bestelling hierdoor vertraging oploopt. Al onze vervoerders doen hun uiterste best om jouw pakket zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Echter, de veiligheid van de bezorgers en chauffeurs die de ritten rijden staat voorop. Mocht rijden te gevaarlijk blijken dan zal jouw pakket blijven staan op het depot. Ook is het mogelijk dat de chauffeurs minder adressen per dag kunnen bezoeken waardoor de aangegeven aanlevertijd niet gehaald kan worden.


Kijk voor de meest actuele informatie in jouw track and trace omgeving en in de updates hieronder.

Wij rekenen op je begrip.


Donderdag 11-02-2021

Het bezorgen gaat bijna overal als vanouds. Onze vervoerders hebben wel nog een flinke achterstand in te halen van de 'ijsvrij' dagen, er staan overal op de depots nog pakketten te wachten op verwerking. Een deel van de pakketten wordt minimaal een dag later verwerkt dan mogelijk om ook de oude pakketten te kunnen verwerken. Wij hebben gelukkig de afgelopen dagen al onze uitstaande orders kunnen meegeven en in ons magazijn is de achterstand volledig weggewerkt.


Bij onze eigen Express koeriersdienst zijn er geen vertragingen meer en wij bezorgen je bestelling conform afspraak.


Woensdag 10-02-2021

De pakketbezorging loopt weer bijna als normaal van depot naar de bezorgadressen toe. Door de dagen waarin er niet is afgehaald bij ons magazijn in Leuven is er een kleine achterstand in onverwerkte pakketten. Vertragingen komen dus nog steeds voor door de achterstand die aan het begin van de week is opgelopen. Stapje voor stapje worden deze echter ingelopen. Onze vervoerders hopen zo snel mogelijk weer op het oude niveau te zitten maar de combinatie van het weer, de corona maatregelen en de lockdown maakt deze taak niet eenvoudig.


Dinsdag 09-02-2021

De bezorging van pakketten komt langzaam weer op gang, ook op de industrieterreinen is het steeds veiliger om te bezorgen. De track and trace code geeft je informatie of jouw pakket onderweg is, echter de aangegeven tijd wordt niet altijd gehaald. De afhaling bij ons magazijn in Leuven en de verwerking op de depots loopt nog steeds achter, niet alle pakketten worden dezelfde dag opgehaald en verwerkt door onze vervoerders. Gemiddeld duurt dit nu een werkdag langer.


Onze eigen Express koeriersdienst rijdt vanaf vandaag weer.


Maandag 08-02-2021

Door de onveilige situatie op de voornamelijk lokale wegen en industrieterreinen wordt de pakketbezorging gestaakt en gaan alle auto's terug naar het depot. Pakketten zullen vandaag niet bezorgd worden. Ook hebben onze vervoerders aangegeven dat zij geen pakketten komen ophalen. Je bestelling heeft mogelijk minimaal 1 dag vertraging.


Ook onze eigen Express koeriersdienst rijdt vandaag niet.13 keer bekeken0 reacties
 

Copyright © 2021 The Merchandise Masters. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Algemene voorwaardenPrivacyCookies


The Merchandise Masters is een onderdeel van de Flevopoort Media Group.

Statutair gevestigd te Almere, Nederland (KvK 63534312).

www.flevopoort.media