Bedankt voor jouw vertrouwen!

In een rap tempo volgen de feestdagen van Sint, Kerst en Oud en Nieuw elkaar op. We zijn druk met cadeautjes, het versieren van ons huis met lichtjes en het kerstmenu. Maar ondertussen gaan op het werk de projecten door en zijn er veel last-minute bestellingen die de deur nog uit moeten voor de kerstvakantie begint. December is een drukke, maar ook gezellige laatste maand van het jaar.


Ook bij The Merchandise Masters zijn we bezig met het einde van het jaar. De laatste bestellingen van 2020 gaan de deur uit en de balans wordt opgemaakt. Na een zware start eerder dit jaar, zijn we dankbaar dat we 2020 alsnog positief kunnen afsluiten. Dankzij jouw vertrouwen in The Merchandise Masters heeft onze drukkerij de afgelopen weken zelfs overuren gedraaid. Hard werken, slapeloze nachten en non-stop bussen volladen: het was het allemaal 100% waard!


Openingstijden tijdens de feestdagen Van 25 december t/m 1 januari is onze drukkerij in Leuven gesloten. Ons hardwerkende team geniet tussen Kerst en Oud & Nieuw van een welverdiende vakantie. De drukke periode is over en dat is voor ons de tijd om even bij te komen. Hierdoor zullen we minder of geen pakketten verzenden in deze periode. Houd daar dus rekening mee als je bestelt. Uiteraard kun je wel gewoon bestellingen plaatsen; die pakken we begin januari weer op.


Onze "Masters" van Customer Support werken, weliswaar vanuit huis, wel voor je door en zij blijven beschikbaar voor het geven van advies over druktechnieken, bestandscontrole, ontwerpen, levertijden of ideeën als je er zelf even niet uit komt. Op donderdag 24 december (Kerstavond) werken wij tot 17:00 uur. Op 1e Kerstdag en 2e Kerstdag, en op 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. Op donderdag 31 december (Oudejaarsavond) werken wij tot 17:00 uur.


Voor het afhalen van jouw bestelling geldt dat woensdag 23 december de laatste gelegenheid is om goederen bij ons magazijn af te halen.

Bedankt!

Jullie met een glimlach bedienen, tijdens deze moeilijke tijden, is wat ons letterlijk door 2020 heen gesleept heeft. De uitbraak van Covid-19 heeft veel doen veranderen, maar ondanks alles blijven wij met z'n allen ontzettend sterk en daar zijn wij trots op. Samen zullen wij ons ook door de nieuwe maatregelen slaan.


Namens het hele team van The Merchandise Masters: duizendmaal dank, want zonder jullie hadden we niet gestaan waar we nu staan! Daarom proosten we dit jaar, meer dan ooit...


...op een gezond en succesvol 2021!11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz