Bedank jouw medewerkers voor hun inzet!

Het afgelopen jaar heeft iedereen extra hard moeten werken om zich aan de huidige situatie aan te passen. Een kerstpakket is een goede manier om vanuit het bedrijf de waardering voor de inzet te laten blijken.


Laat je medewerkers zien dat je ze waardeert door een origineel eindejaarspakket bij hun thuis te bezorgen. Denk eens aan een extra luxe of borrel kerstpakket om de gezellige sfeer van kantoor bij jouw medewerker thuis te creëren. Wacht niet te lang met bestellen, want helaas zijn enkele mooie pakketten al uitverkocht!


Niet gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Voor bestellingen vanaf een totale waarde van minimaal € 5.000,- is het mogelijk om je eigen Kerstpakket volledig zelf samen te stellen. Zo weet je zeker dat het pakket aansluit bij jouw bedrijf en medewerkers. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van onze Masters!


Wist je dat?...

Dit jaar is de WKR aangepast van 1.7% naar 3.0%. Hierdoor kun je nu dus jouw medewerkers verrassen met een extra groot kerstpakket. Dat is dit jaar extra welkom!


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz