Bedank jouw medewerkers voor hun inzet!

Het afgelopen jaar heeft iedereen extra hard moeten werken om zich aan de huidige situatie aan te passen. Een kerstpakket is een goede manier om vanuit het bedrijf de waardering voor de inzet te laten blijken.


Laat je medewerkers zien dat je ze waardeert door een origineel eindejaarspakket bij hun thuis te bezorgen. Denk eens aan een extra luxe of borrel kerstpakket om de gezellige sfeer van kantoor bij jouw medewerker thuis te creëren. Wacht niet te lang met bestellen, want helaas zijn enkele mooie pakketten al uitverkocht!


Niet gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Voor bestellingen vanaf een totale waarde van minimaal € 5.000,- is het mogelijk om je eigen Kerstpakket volledig zelf samen te stellen. Zo weet je zeker dat het pakket aansluit bij jouw bedrijf en medewerkers. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van onze Masters!


Wist je dat?...

Dit jaar is de WKR aangepast van 1.7% naar 3.0%. Hierdoor kun je nu dus jouw medewerkers verrassen met een extra groot kerstpakket. Dat is dit jaar extra welkom!


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven