Alle belangrijke voorjaarsinformatie voor jou op een rij!

De komende maanden zullen er weer een aantal feestdagen de revue passeren. Denk aan Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren. Dit betekent dat onze bereikbaarheid en de uitlevering van je bestelling anders zijn dan normaal. In dit blogartikel staat alle belangrijke informatie die je moet weten voor tijdens de voorjaarsperiode.


Belangrijke informatie

De komende weken zijn doorgaans weer wat drukker dan normaal. Daar zijn we bij The Merchandise Masters ook op ingericht. Toch zien we elk jaar dat onze pakketten er in deze periode iets langer over doen om jouw voordeur te bereiken. Dat is met de huidige situatie nog wat extremer doordat mensen nog altijd veel meer online bestellen. We doen er echt alles aan om je bestelling goed en op tijd bij je te krijgen maar houd er rekening mee dat ook in de verzending niet alles vlekkeloos verloopt. Daarom nog een klein verzoekje; bestel niet last-minute. Dat geeft voor ons beide een hoop rust als er onverhoopt toch iets misgaat!


Wanneer je meer zekerheid wilt over de levering van je bestelling is het slim om te kiezen voor onze Express levering. Bij een Express levering garanderen wij een tijdige levering op een vooraf vastgestelde afleverdag- en tijd. Bel, chat of mail even, om van deze optie gebruik te maken.


Aangepaste openingstijden

Ons team geniet de komende weken van enkele vrije dagen. Wij zijn gesloten op Koningsdag (dinsdag 27 april), Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei), en op Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei). Op Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei), werken wij van 08:00 tot 17:00 uur (in plaats van 18:30 uur).


Onze drukkerij en distributiecentrum in Leuven is gesloten op 13 en 24 mei. Echter, dit heeft geen gevolgen voor de levertijd van jouw bestelling.


Wanneer je nog vragen hebt, dan zijn onze Masters je graag van dienst. We staan je graag te woord via telefoon, chat, WhatsApp, e-mail, social media en desgewenst zetten wij graag een videogesprek met je op. Kortom, we zijn je graag van dienst op de manier die het beste bij je past.


Namens ons hele team wensen wij jullie een fijne #lente!


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven