Eindejaarsplanning | Corona update

Het is een gek jaar met af en toe bijzondere situaties. De drukste periode van het jaar komt eraan. En omdat deze situaties ook een impact hebben op ons bedrijf, willen wij je graag even meenemen in wat we allemaal doen om ook in deze drukke periode toch te zorgen dat jij je merchandise of relatiegeschenken op tijd ontvangt. Want we hebben nog wel een paar uitdagingen die we graag samen met jou aangaan.


Ordermanagement en contact

Sinds halverwege maart werken we voor een groot deel vanuit huis. Dat is soms lastig, want onze Masters zijn een heel hecht team dat continu met jou en elkaar communiceert om te zorgen dat jouw reclame en marketing ideeën omgezet worden in pakkende promotionele producten. Als het goed is heb je er vrij weinig van gemerkt, en dat houden we ook de komende periode graag zo.


Productieplanning

Voor de productie heeft de crisis een veel grotere impact. Drukken in meerdere ploegen die elkaar overlapten kon niet meer, daardoor staat elke dag de productie een tijdje stil om alles te ontsmetten en te zorgen dat de verschillende ploegen geen contact met elkaar hebben. Ook is het regelmatig voorgekomen dat iemand uit de productie moest thuisblijven vanwege klachten. Dit zorgt soms voor onderbezetting op bepaalde afdelingen. Twee kleine voorbeelden die op sommige dagen wel invloed hebben op de capaciteit in de productie. Hier proberen we zo goed mogelijk mee om te gaan, het eerlijke verhaal is wel dat het lastig voorspellen blijft.


Om dit extra goed op te vangen werken onze Masters in de avonden en weekenden extra voor je door om orders zorgvuldig te controleren en deze alvast door te zetten naar de productie. Daardoor kan de productie in de ochtend nog eerder starten en in de avond langer door.


Drukte bij transportbedrijven

De komende drie maanden zijn altijd extreem druk. Daar zijn we ook op ingericht. Toch zien we elk jaar dat ook bedrijven als PostNL en DHL de drukte nauwelijks aankunnen. Dat is met de huidige situatie waarschijnlijk nog extremer doordat mensen veel meer online bestellen. We doen er echt alles aan om je merchandise of relatiegeschenken goed en op tijd bij je te krijgen maar houd er rekening mee dat ook in de verzending niet alles vlekkeloos verloopt. Daarom nog een klein verzoekje; bestel je promotionele artikelen niet last-minute. Dat geeft voor ons beide een hoop rust als er onverhoopt toch iets misgaat!


Tot slot nog een bedankje. Ook wij hebben de crisis gevoeld. Maar wij willen je bij deze enorm bedanken dat je ons ook het afgelopen half jaar hebt weten te vinden! Hopelijk kunnen we snel weer ‘normaal’ aan het werk. Tot die tijd heel veel sterkte met alle uitdagingen die op je pad komen en natuurlijk in goede gezondheid!


Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bij voorkeur per mail naar support@merchandisemasters.nl, via de chatfunctie op onze website, via WhatsApp op 036 - 751 97 76 of bel met onze Masters op 036 - 751 97 75.28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz