Aangescherpte maatregelen coronavirus

De afgekondigde maatregelen van deze week betekenen veel voor ons allemaal. Wij staan natuurlijk volledig achter deze maatregelen en nemen daarin onze verantwoordelijkheid. De gezondheid van onze klanten en die van onze medewerkers is de belangrijkste prioriteit voor The Merchandise Masters. Daarom hebben we dan ook besloten om onze dienstverlening zo aan te passen, dat de gezondheidsrisico’s voor iedereen geminimaliseerd worden. Gelukkig zijn we in staat zo goed als volledig te kunnen functioneren zonder op kantoor aanwezig te zijn. 


Wat betekent dit?

Onze kantoorlocaties in Almere en Leuven zijn voorlopig weer gesloten. Telefonisch en digitaal zijn we gewoon bereikbaar. Houd er wel rekening mee dat onze Masters vanuit huis werken en soms duurt het iets langer voordat er een telefoon wordt opgenomen. Of je hoort kinderen of huisdieren op de achtergrond. Niet iedereen heeft immers een eigen werkkamer. Maar wij zijn en blijven hoe dan ook bereikbaar via telefoon, mail, WhatsApp en chat. Vanuit huis beantwoorden wij al je vragen en behandelen wij offertes, bestellingen en sample aanvragen.


Gedurende de corona crisis is onze drukkerij in Leuven steeds blijven werken achter gesloten deuren om al je (bedrukte) relatiegeschenken en merchandise zoals gewoonlijk snel te kunnen leveren. Hierbij hebben wij uiteraard wel de benodigde veiligheidsregels gesteld in belang van de gezondheid van onze medewerkers. Onze levertijden blijven onveranderd en de gemiddelde levertijd is nog steeds tussen de 10 en 15 dagen.


Wij begrijpen dat deze situatie ook voor jouw organisatie onverwachte situaties kan opleveren, zoals bij veel mensen die nu ineens verplicht vanuit huis moeten werken. Wij zijn graag bereid mee te denken om dit zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen.

Heb je vragen, neem contact met ons op, bij voorkeur per mail naar support@merchandisemasters.nl, via de chatfunctie op onze website, via WhatsApp op 036 - 751 97 76 of bel met onze Masters op 036 - 751 97 75.


We hopen dat jouw medewerkers, jijzelf en je naasten deze periode in goede gezondheid zullen doorkomen.5 keer bekeken
 

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

©2020 The Merchandise Masters
is een onderdeel van de Flevopoort Media Group
www.flevopoort.media
KvK: 63534312 - Btw: NL0015.55.382.B93