3 items voor een vakantie in eigen land

Het is volop zomer en afgelopen maand mochten we zelfs genieten van tropische temperaturen. De vakantie naar de zon hebben we niet nodig. Dit jaar kunnen we genieten van ons eigen mooie landje. Hier valt zoveel te beleven. Stuur ook jouw relaties dit jaar op ontdekkingsreis in eigen land. Wij zetten speciaal voor jou de meest leukste items voor een vakantie in eigen land op een rijtje.


Genieten op het water

Met de temperaturen rond de dertig graden is het eerste dat we opzoeken het water. Er gaat immers niets boven deze natuurlijke vorm van verkoeling. Verras je relaties daarom met een vrolijke zwemband. Of het nou in het zwembad is of in de zee, dobberen in het water is nog nooit zo lekker geweest. De zwembanden zijn er in alle stijlen, van de trendy unicorn tot de vrolijke fuchsia flamingo. En het toffe is dat je de zwemband kan laten bedrukken met een eigen tekst of logo voor een optimaal resultaat.


Hydratatie met waterflessen

Een andere vorm van verkoeling is het water daadwerkelijk het lichaam inkrijgen. In alle drukte van een zomerse dag vergeten we vaak voldoende water te drinken. Goede hydratatie is nodig om het lichaam koel te houden. Dat is zeker geen overbodige luxe wanneer we tropische temperaturen halen. Verras je relaties daarom met een bedrukte waterfles. Deze is gemakkelijk mee te nemen in de tas, waardoor je op ieder moment van de dag kunt genieten van een slok water.

Tip: kies ook eens voor een isoleerfles. In deze thermosflessen blijft het water extra lang koel.

Ontdek het land op de fiets

Er gaat toch niets boven de frisse wind dat door je haren waait wanneer je door de prachtige landschappen van ons land fietst. Bedrukte accessoires voor op de fiets zijn daarom zeer praktische relatiegeschenken die veel gebruikt worden. Van een handige fietskoeltas voor aan het stuur tot aan een handige set fietslampjes voor wanneer de schemering invalt op de lange zwoele zomeravonden.


Benieuwd naar nog meer inspiratie voor de zomer? Bekijk onze zomerse relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We weten het, het zijn rare weken in mei en juni! Ook voor ons, want we zijn in deze periode soms zelfs een hele dag niet bereikbaar. Maar wees gerust, het zijn maar een paar dagen! Lees hieronder onz