actueel_nieuwmerk_naaais_edited.jpg

Naaais

De mooiste manier om veilig te blijven

Een blusdeken moet je in 3 seconden kunnen pakken. Dus waarom maak je er niet een kunstwerk van? De blusdekens van Naaais fleuren elke ruimte op en zijn verkrijgbaar in verschillende designs en vegan leather. We produceren Naaais in samenwerking met duurzame bedrijven en de dekens zijn volledig goedgekeurd. Ontvlammende opladers, kaarsen of keukenbrandjes: je hebt ze zo geblust. Met een blusdeken van Naaais.

 
Peacock6.jpg

Fylosofie

Samen met Naaais zijn wij ervan overtuigd dat mooie, goed ontworpen producten sneller hun weg vinden in de leefomgeving van mensen. Hoe meer mensen we kunnen verleiden om brandpreventie aan te schaffen omdat het er gewoon goed uitziet, hoe meer mensen in staat zullen zijn om adequaat te kunnen handelen bij gevaar en hoe meer levens en bezittingen er gered kunnen worden. Om deze reden maken we brandpreventie, zonder in te boeten op kwaliteit, aantrekkelijk en daarmee ook toegankelijk voor een groter publiek.

Over Naaais

Naaais is in 2020 opgericht door ontwerper Olav van Lede. Nadat het huis van een kennis gedeeltelijk afbrandde door een oververhitte oplader dook Olav in de wereld van brandpreventie. Tijdens deze zoektocht merkte hij dat hij niets op de markt kon vinden dat zowel kwalitatief als esthetisch was en dus ook in zijn eigen interieur zou passen. 


Nadat Olav zijn internationale designlabel JOKJOR verkocht had ontstond het idee om hier verdere invulling aan te geven. De missie producten te ontwerpen en die op de markt te brengen om een betere en veiligere wereld te creeeren was geboren.

Vegan Cognac2.jpg
Artichoque6.jpg

Overtuigingen

Wij geloven dat mooie, kwalitatief hoogwaardige producten met toegevoegde waarde op een eerlijke en duurzame manier gemaakt kunnen en moeten worden. Bij elke beslissing die we nemen kijken we naar de impact die we hebben en de bijdrage die we kunnen leveren om het dagelijks leven beter en mooier te maken. Niet alleen voor onszelf, maar voor de gehele keten; design for a better world. Om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld werken we alleen met producenten die BSCI, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd zijn; partners die goed zijn voor hun personeel en aan alle eisen voldoen op het gebied van o.a. milieumanagement.

 
Image by Max Kukurudziak

Brand in cijfers

  • 1 op de 67 woningen worden jaarlijks door brand getroffen

  • In 2020 kwamen er 64.427 gemelde woningbranden in Nederland binnen bij de verzekeraars

  • Er zijn gemiddeld 608 meldingen van brand per dag bij de meldkamer

  • Batterijen en opladers zijn steeds vaker veroorzakers van brand

  • In een gemiddeld huishouden vind je zo'n 113 accu’s en batterijen

  • Ruim 60% heeft helemaal geen brandpreventiemiddelen in huis