Het belang van

Marketing

Covid-19 heeft geleid tot een groot maatschappelijk gevolg. Wereldwijd wordt het dagelijks leven stopgezet en dat heeft grote gevolgen voor de economie. Zelfs grote iconische bedrijven, zoals de KLM, hebben al om hulp gevraagd. We zullen in een economische crisis terecht komen en niemand weet nog hoe diep deze zal snijden. Wat wij je wel kunnen vertellen is hoe belangrijk het is om juist in deze tijd aan je marketing te werken. Diverse onderzoeken uit het verleden laten namelijk zien dat wanneer je nu investeert in je merk, je er later voor beloond zal worden.

 

Werk aan de toekomst

Exposure is in tijden als deze ontzettend belangrijk om als ondernemer te overleven, maar het is niet altijd makkelijk. Iedere euro moet zo slim mogelijk ingezet worden. Bovendien is deze crisis anders dan alle andere economische crisissen, omdat we ook spreken van een maatschappelijke crisis.


Social distancing eist zijn tol en men voelt zich steeds meer afgezonderd van de buitenwereld. Een persoonlijk gebaar vanuit een organisatie of onderneming kan veel betekenen voor de mensen thuis. Het versturen van een relatiegeschenk is daarin een uitstekende keuze. Bij relatiegeschenken heb je een uitgebreide keuze in het type ‘promotiemiddel’ dat je inzet. Kies je bijvoorbeeld voor het versturen van een praktisch notitieboekje bedrukt met een leuke quote voor thuiswerkers of wil je juist iets warms versturen in de vorm van een bedrukte knuffel. Het promotiemiddel in deze zet direct de toon van jouw marketingactie en vergroot daarmee het effect dat je ermee wilt bereiken.

 
LoveHeart_1.png

Wat jij doet is hartverwarmend

Balpen Heart Spotlight

KatoenenSchoudertas_3.png

Even peilen hoe het gaat

Sleutelhanger Love Heart

HartSpotlight_1_edited.jpg

Jij levert

fan-TAS-tisch werk

Katoenen Schoudertas

 

Snel en eenvoudig bestellen

Extra naamsbekendheid, acties of een blijk van waardering tonen? Bij The Merchandise Masters heb je in slechts vier stappen gemakkelijk en snel jouw promotionele product in huis.

Product samenstellen

Stel jouw product samen met de gewenste specificaties zoals kleur, bedrukking en het aantal.

Eenvoudig en snel bestellen

Je kunt het product nu direct bestellen en jouw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heb je geen artwork of geschikt logo? Wij bieden ten allen tijde grafische ondersteuning.

Digitale proef

Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvang je een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.

Levering

De gepersonaliseerde producten worden binnen 10 tot 15 werkdagen geleverd en jouw promotie kan beginnen!

 

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

©2020 The Merchandise Masters
is een onderdeel van de Flevopoort Media Group
www.flevopoort.media
KvK: 63534312 - Btw: NL0015.55.382.B93