TMM846114.jpg

FAQ over ons bedrijf

Algemene vragen over The Merchandise Masters? Vraag maar raak!

 

Waar vind ik jullie contactgegevens?

Op de contactpagina vind je alle contactgegevens van The Merchandise Masters. Om je verder zoeken te besparen, hebben we hieronder de belangrijkste gegevens op een rijtje gezet:

The Merchandise Masters
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Nederland

Telefoon: 036 - 751 97 75

WhatsApp: 036 - 751 97 76
E-mail: support@merchandisemasters.nl

Welke producten kan ik bij jullie bestellen?

Ons assortiment bestaat uit meer dan 2.500 verschillende promotieartikelen, relatiegeschenken en give-aways. Er is dus vrijwel altijd wel een product beschikbaar wat aansluit bij jouw (marketing)actie of evenement. We zijn druk bezig om ons assortiment online beschikbaar te maken. Bekijk hier al onze producten.

Kom je er niet uit of heb je wat advies nodig? Onze "Masters" helpen je graag bij het vinden van jouw ideale promotional, give-away of relatiegeschenk. Zoek je een custom made artikel, of wil je iets afwijkends bestellen? Neem dan contact met ons op.

Kunnen jullie mij een catalogus toesturen?

Wij hebben ervoor gekozen om geen (papieren) catalogus te ontwikkelen. Alle relatiegeschenken en promotieartikelen die wij verkopen vind je terug op onze website. Natuurlijk helpen onze "Masters" jou graag met persoonlijk advies bij het maken van de juiste keuze.

De populariteit van promotionele artikelen en hun prijzen veranderen tegenwoordig zeer snel, waardoor een gedrukte catalogus al snel verouderd zal raken. Door geen (papieren) catalogus te ontwikkelen en verspreiden besparen wij een hoop kosten. Dit zorgt ervoor dat wij jou altijd kunnen voorzien van de scherpst mogelijke prijzen.

Kan ik een sample van een product onvangen?

Je kan van elk product op onze website een (onbedrukt) sample aanvragen. Wij sturen onbedrukte samples met een waarde van max. € 5,00 volledig kosteloos. Bij artikelen met een hogere waarde berekenen wij de artikelprijs + € 9,95 verwerkingskosten. Plaats je vervolgens binnen 14 dagen een bestelling voor het artikel, dan crediteren wij de betaalde kosten.

Bel, chat of mail even, zodat we je een sample kunnen toesturen. Ook kun je online een sample aanvragen.

Brengen jullie, naast de vermelde prijzen, nog andere kosten in rekening?

Nee. Wij houden van duidelijkheid, zeker als het gaat om prijzen. Daarom werken wij op onze gehele website met duidelijke all-in prijzen. What you see, is what you get. Je betaalt dus alleen de aangegeven prijs, hier komen verder geen extra kosten meer bij. Instelkosten, filmkosten en andere kosten die we maken voor de productie van jouw bestelling zijn altijd inbegrepen in onze all-in prijs.

Kan ik ook een lager aantal bestellen dan de vermelde minimale afname? 

Het is helaas niet mogelijk om een kleinere oplage dan de bij het artikel vermelde minimale afname te bestellen. In veel gevallen is het wel mogelijk om een combinatie te maken van verschillende kleurvarianten van een artikel.

Voorbeeld: voor een bepaald model petten geldt een minimale afname van 100 stuks. Het is dan mogelijk, mits de opdruk op de gehele serie caps exact hetzelfde blijft (inclusief de kleuren hierin), om bijvoorbeeld 25 stuks rode, 25 stuks gele, 25 stuks blauwe en 25 stuks groene caps te ontvangen. Dit kan op aanvraag via onze "Masters" worden geregeld.

Ik zoek iets afwijkends, kunnen jullie dat ook?

Met een basisassortiment van meer dan 2.500 verschillende promotieartikelen, relatiegeschenken en give-aways hebben wij vrijwel altijd wel een passend promotieartikel beschikbaar voor je vraag. Kom je er zelf niet uit en kun je wel wat advies gebruiken? Onze "Masters" helpen je graag bij het vinden van jouw ideale promotieartikel.

Kunnen we jouw perfecte promotional niet leveren vanuit ons basisassortiment, zoek je een custom made artikel of wil je iets afwijkends bestellen? Ook in dat geval staan wij graag voor je klaar. Dankzij ons netwerk van betrouwbare productiepartners in Europa en het Verre Oosten, zijn wij vaak in staat om ook voor afwijkende vragen de juiste schakels met elkaar te verbinden en je van een scherpe aanbieding te voorzien.

Voldoen al jullie producten aan de Europese regelgeving?

Als ondernemer wil je jouw bedrijf promoten met kwaliteitsproducten die jouw klanten op een positieve manier confronteren met je merknaam, zonder bang te hoeven zijn voor klachten. Hoewel een scherpe prijs vanzelfsprekend wenselijk is, zullen wij daarvoor nooit concessies doen op productveiligheid en de hoge kwaliteitseisen die we stellen aan onze artikelen en leveranciers.

Onze promotieartikelen worden voor meer dan 95% Europees ingekocht. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met fabrikanten die voldoen aan de hoogste Europese standaarden en certificeringen als het gaat om productveiligheid, naleving van milieuregels en aandacht voor maatschappij en duurzaamheid. Een steeds groter wordend aantal artikelen in ons assortiment is zelfs uitvoerig getest en gecertificeerd door onafhankelijke keuringsinstanties. Hiermee behoren wij tot de voorlopers in onze branche.

Ziet mijn bestelling er bij een herhaalorder altijd exact hetzelfde uit?

Wij streven ernaar om het drukresultaat bij een herhaalorder zo exact mogelijk overeen te laten komen met het eindresultaat van de eerdere productie. We gebruiken hiervoor zoveel als mogelijk dezelfde machine-instellingen, zeeframen, mallen, drukkleuren, etc. Hierdoor kunnen we doorgaans een sterk gelijkend eindresultaat realiseren.

Echter vanwege verschillende productietechnische factoren en handmatige instelhandelingen kunnen we niet uitsluiten dat bij een herhaalproductie lichte afwijkingen (in productkleur, bewerkingskleur, positionering, formaten) waarneembaar zullen zijn, t.o.v. het eindresultaat van de eerdere bestelling. Kleine afwijkingen zijn in de praktijk nooit volledig uit te sluiten en helaas kunnen wij bij herhaalopdrachten daarom geen 100% exacte overeenkomst garanderen. We streven uiteraard wel altijd naar een zo exact mogelijke benadering.

Ik heb een kleiner of groter aantal van mijn bestelling ontvangen. Hoe kan dat?

Het produceren en bedrukken van promotieartikelen is een maatwerk proces. Uit ervaring weten wij dat bij iedere productie een klein percentage van de artikelen uit een geproduceerde serie tijdens onze strenge kwaliteitscontrole wordt afgekeurd vanwege misdrukken of productiefoutjes. Om te voorkomen dat we uiteindelijk te weinig leveren, schieten we in eerste instantie iets hoger in voor productie, zodat er uiteindelijk ook na de kwaliteitscontrole nog voldoende goedgekeurde artikelen over blijven.

Wanneer het aantal misdrukken of productiefoutjes na kwaliteitscontrole kleiner blijkt te zijn dan ons historisch gemiddelde foutpercentage, kan het dus voorkomen dat we een iets groter aantal leveren dan je bestelt hebt. Dit is helaas niet te voorkomen en wij hanteren hierbij de toleranties zoals deze in de markt gebruikelijk zijn, namelijk maximaal 10% meer- of minderlevering.

Kan ik de artikelen ook onbedrukt bestellen?

Jazeker, vrijwel alle artikelen die je aantreft in onze webshop kunnen ook onbedrukt worden besteld. De minimale aantallen zoals vermeld bij het artikel, zullen doorgaans echter ook voor onbedrukte artikelen worden gehanteerd (uitgezonderd sample bestellingen).

Ik heb een klacht, wat nu?

Waar mensen werken, kunnen fouten worden gemaakt. Ook bij ons komt dat helaas wel eens voor. Maar als dat gebeurt, willen wij dat zo snel en correct mogelijk herstellen. Mocht je onverhoopt niet helemaal tevreden zijn over je ontvangen bestelling, dan horen we dat graag zo snel mogelijk van je, zodat we samen met jou tot een passende oplossing kunnen komen.

Je kunt een klacht of reclamatie bij ons indienen door een mail te sturen naar support@merchandisemasters.nl.


Heb je geen klacht, maar wel een tip of idee waarmee je denkt dat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten!

Customer satisfaction survey and questio

Feedback?

Aarzel niet en laat het ons weten!

 

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

©2020 The Merchandise Masters
is een onderdeel van de Flevopoort Media Group
www.flevopoort.media
KvK: 63534312 - Btw: NL0015.55.382.B93